Logo

Ο Πατέρας επιβεβαίωσε το directnews.gr



 
 

PaterasΟ πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Πατέρας, επιβεβαίωσε το χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του directnews.gr ότι βρισκόταν στο Λονδίνο και επέστρεψε άρον – άρον στην Αθήνα.

Όπως γράψαμε, ο Ν. Πατέρας αμέσως μόλις “έσκασε” το σκάνδαλο για τα στημένα παιχνίδια και το παράνομο στοίχημα, ταξίδεψε για τη βρετανική πρωτεύουσα, προκειμένου να μείνει μακριά από τα γεγονότα στο ποδόσφαιρο που έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας.

Ωστόσο, οι συνομιλίες που είχε με τον Μάκη Ψωμιάδη και υπέκλεψε ο “αρχικοριός” της ΕΥΠ τον ανάγκασαν να επιστρέψει για να παρακολουθήσει από κοντά τις εξελίξεις.

Σήμερα, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε σε δημοσιογράφους του Sentra fm, ότι πράγματι βρισκόταν στο Λονδίνο αλλά για να παρευρεθεί… στο πάρτι της αδελφής του.

Αναφερόμενος εξάλλου στο σκάνδαλο με τα στημένα είπε: «Ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Εγώ όταν πιστεύω πως είναι η κατάλληλη ώρα να μιλήσω, θα μιλήσω ».

Πάντως εμείς πιστεύουμε ότι καλό θα ήταν ο κ. Πατέρας πριν αποφασίσει να μιλήσει δημοσίως, να έχει ερευνήσει και τα εξής:

α) Ποιός είναι ο συνομιλητής του Αχιλλέα Μπέου στις περίφημες “κασέτες Κούγια”;

β) Ποιοί είναι οι μπράβοι και ποιός ο ηθικός αυτουργός για τον άγριο ξυλοδαρμό του πρώην διεθνή διαιτητή, Κύρου Βασάρα;

γ) Ποιός είναι ο γιός του πράσινου μεγαλοπαράγοντα που κέρδισε σε 90 λεπτά περίπου 12,5 εκατομμύρια ευρώ, στοιχηματίζοντας στη Μαλαισία ότι ο Παναθηναϊκός θα χάσει στην Ξάνθη, από την τοπική ομάδα με 3-2;

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-6-2011 από directNEWS.gr

Σχετικά θέματα:

Άρον - άρον στην Αθήνα ο Πατέρας


Τελευταίες Ειδήσεις