Logo

"Δεν πληρώνω" και στις ΗΠΑ! (vid)



 
 

diodia_27-6-2011Το κίνημα «Δεν πληρώνω» φαίνεται ότι έχει οπαδούς και στις ΗΠΑ. Μόνο που εκεί, οι οδηγοί επινοούν απίστευτα τεχνάσματα, ρισκάροντας ακόμα και τη ζωής τους, προκειμένουν να μην πληρώσουν διόδια.

Το κανάλι ABC συγκέντρωσε σε ένα βίντεο χαρακτηριστικές εικόνες από κάμερες ασφαλείας των διοδίων σε όλη τη χώρα.

Στο βίντεο μπορούμε να δούμε – μεταξύ άλλων – έναν άντρα στο ανοιχτό πορτ μπαγκάζ ενός ΙΧ να προσπαθεί να κρύψει με το χέρι του τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας και έναν μοτοσυκλετιστή να κάνει το ίδιο με ...τα πόδια του.

Δεν λείπει και ο οδηγός ενός τζιπ αξίας 70.000 δολαρίων, που έχει καλύψει τις πινακίδες του με χαρτόνι για να αποφύγει να πληρώσει 75 σεντς.

Σε όλες τις περιπτώσεις, τα οχήματα βρίσκονται εν κινήσει.

Η αστυνομία της Φλόριντα συνέλαβε πρόσφατα έναν άντρα με συνολική οφειλή 7.000 δολαρίων από διελεύσεις που δεν πλήρωσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Αν και οι τιμές των διοδίων στις ΗΠΑ συνήθως κυμαίνονται κάτω του ενός δολαρίου, μόνο πέρυσι καταγράφηκαν διαφυγόντα έσοδα άνω των 20 εκ. δολαρίων.

Οι λαθραίοι οδηγοί δεν πτοούνται ούτε από το γεγονός ότι αν συλληφθούν αντιμετωπίζουν πρόστιμα άνω των 1.000 δολαρίων, αφαίρεση της άδειας οδήγησης, ακόμα και φυλάκιση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις