Logo

Τουρκία: Νεκρή από σφαίρα ελληνίδα τουρίστρια



 
 

kwnstantinoupoli_ellhnida_27-6-2011Μια 67χρονη Ελληνίδα, που είχε παει να δει τα χώματα των προγόνων της στην Καπαδοκία, βρήκε τραγικό θάνατο στην Κωνσταντινούπολη, καθώς είχε την ατυχία να βρεθεί τη λάθος ώρα σε λάθος σημείο...

Η Δήμητρα Πρέκα βρέθηκε στη μέση επεισοδίου μεταξύ δύο εμπλεκόμενων, εκ των οποίων ο ένας χρησιμοποίησε όπλο.

Μια σφαίρα εξοστρακίστηκε και την χτύπησε στο στήθος, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή, λίγο αργότερα, στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού, στην περιοχή του Ταξίμ.

Κατά το επεισόδιο, εξοστρακίστηκαν και άλλες σφαίρες οι οποίες τραυμάτισαν τέσσερα άτομα, που όπως η Δήμητρα Πρέκα, βρέθηκαν τυχαία στον τόπο της συμπλοκής. 

Η άτυχη 67χρονη βρισκόταν στην Τουρκία τις τελευταίες δέκα ημέρες,  με συγγενή της και  άλλους Έλληνες, για να επισκεφθεί την Καππαδοκία, από την οποία καταγόταν.

Του θέματος επελήφθη το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος, ενώ όπως αναφέρει ο Τουρκικός Τύπος, ο δράστης έχει συλληφθεί και σύμφωνα με την αστυνομία βρισκόταν υπό την  επήρεια αλκοόλ.

Τα παιδιά της 67χρονης πήγαν στην Κωνσταντινούπολη και παρέλαβαν τη σορό της, ενώ ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμετ Νταβούτογλου - το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας ανέλαβε τα έξοδα μεταφοράς και κηδείας της Δήμητρας Πρέκα - επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Έλληνα πρόξενο στην Ελλάδα Νίκο Σαπουντή για να του εκφράσει τη βαθιά του λύπη. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις