Logo

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία κατά έξι αλλοδαπών για ένοπλη συμπλοκή



 
 

faros_symploki_28-6-2011Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ένοπλη συμπλοκή μεταξύ ομάδων αλλοδαπών, που έγινε το Νοέμβριο του 2009, σε καφετέρια στην περιοχή Χαριλάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία που σχηματίστηκε  περιλαμβάνει τα αδικήματα της «απόπειρας ανθρωποκτονίας», «επικίνδυνης σωματικής βλάβης», «απλής σωματικής βλάβης» και της παράβασης του Νόμου «περί όπλων», τα οποία βαρύνουν κατά περίπτωση έξι αλλοδαπούς  ηλικίας από 21 έως 25 ετών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας οι έξι δράστες ήθελαν να λύσουν προσωπικές διαφορές με άλλη ομάδα ατόμων.

Έτσι, εξοπλίστηκαν με πέτρες, ξύλα και μεταλλικά αντικείμενα και στις 7 Νοεμβρίου 2009 το βράδυ πήγαν στην καφετέρια, όπου βρισκόταν η άλλη ομάδα και άρχισε η συμπλοκή, κατά την οποία τραυματίστηκαν τρία άτομα.

Ένας, μάλιστα, εκ των έξι αλλοδαπών έφερε όπλο και πυροβόλησε εναντίον 29χρονου, επίσης αλλοδαπού που βρισκόταν στο χώρο της συμπλοκής χωρίς, ωστόσο, να τον τραυματίσει. 

Από τους τρεις τραυματίες, ο ένας που ήταν σε σοβαρότερη κατάσταση παρέμεινε στο νοσοκομείο όπου διακομίσθηκαν όλοι, ενώ οι υπόλοιποι αποχώρησαν, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σημειώνεται, ότι η δικογραφία που σχηματίστηκε θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις