Logo

Εν ψυχρώ δολοφονία δυο ανδρών στο Γκάζι



 
 

dolofonia_1-7-2011Εν ψυχρώ εκτελέστηκαν ένας 37χρονος κι ένας 35χρονος, Έλληνες και οι δύο, στο Γκάζι στη διασταύρωση των οδών Τριπόλεμου και Περσεφόνης, μπροστά σε γνωστό εστιατόριο – μπαρ.

Το διπλό έγκλημα έγινε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Περίοικοι και θαμώνες των γύρω καταστημάτων πετάχτηκαν έξω μόλις άκουσαν πυροβολισμούς και είδαν τους δύο άδρες μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο ένας εκ των δύο είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για τον «παρκαδόρο» του καταστήματος και έναν ακόμη εργαζόμενο σε μπαρ της περιοχής.

Το ένα από τα θύματα ξεψύχησε αμέσως, ενώ το δεύτερο έχασε τη μάχη με τη ζωή μέσα στο ασθενοφόρο.

Οι μαρτυρίες μιλούν για ένα δράστη τον οποίο τον είδαν να απομακρύνεται βιαστικός, σχεδόν τρέχοντας.

Οι περιγραφές που δίνονται κάνουν λόγο για άτομο μετρίου αναστήματος.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο τρόπος δολοφονίας παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά την αποκάλυψη των στοιχείων ταυτότητας του ενός εκ των δύο θυμάτων οι έρευνες στρέφονται σ' ένα σεσημασμένο μεσόκοπο πλέον μπράβο, παλιό πρωτοπαλίκαρο του Φραγκογιάννη και του Καλαποθαράκου.

Πρόκειται, για τον Βασίλη Σ... ο οποίος ήταν γνωστός στον κόσμο της νύχτας ως "Σουηδός", εξαιτίας την εμπλοκής του σε ποινικές υποθέσεις την περίοδο της πρόσκαιρης "μετανάστευσης" του στη βόρεια Ευρώπη.

Κατηγορήθηκε περίπου την ίδια χρονική περίοδο που μεταφέρθηκαν σιδηροδέσμιοι στην Ελλάδα από την Ολλανδία ο Βασίλης Ανδρεάδης και ο Σωτήρης Κούσης από κλιμάκιο Ελλήνων αστυνομικών, προκειμένου να δικαστούν ως ύποπτοι συμμετοχής στη δεύτερη και πιο δολοφονική βερσιόν του συνδικάτου του εγκλήματος.

Ο δεύτερος νεκρός, όλα δείχνουν πως είναι ο παρκαδόρος, ο οποίος ήταν παρών στο "λάθος σημείο" τη "λάθος στιγμή".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις