Logo

Του καρφώθηκε βέλος στο πρόσωπο κι επέζησε από θαύμα !



 
 

bwnfc_1-7-2011Την τύχη με το μέρος του φαίνεται ότι είχε ένας έφηβος από τη Βρετανία, καθώς, παρόλο που πυροβολήθηκε κατά λάθος στο πρόσωπο από μία βαλλίστρα 20 εκατοστών, κατάφερε να βγει ζωντανός.

Ο Lewis Tavernier, 17 ετών, είχε πάρει τη βαλλίστρα στο σπίτι ενός φίλου του, προκειμένου να κάνουν προπόνηση στον κήπο.

Θέλοντας, ωστόσο, να συζητήσει λίγο πρώτα με τον φίλο του, της έβαλε την ασφάλεια πριν την αφήσει προσεκτικά επάνω σε ένα κοντινό γραφείο.

Καθώς οι δύο φίλοι συζητούσαν, η βαλλίστρα, ξαφνικά και με ανεξήγητο τρόπο, αφοπλίστηκε και έριξε ένα βέλος στο πρόσωπο του εφήβου από απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου, με αποτέλεσμα να εισχωρήσει 7,5 εκατοστά μέσα στο δεξί του μάγουλο.

«Είχα χρησιμοποιήσει τη βαλλίστρα πολλές φορές στο παρελθόν και της έβαλα την ασφάλεια για να μπορέσω να την ακουμπήσω επάνω στο γραφείο χωρίς πρόβλημα, αλλά, ξαφνικά, εκπυρσοκρότησε. Ήταν πάρα πολύ περίεργο, καθώς δεν υπήρχε κανείς γύρω της», είπε ο Lewis.

Μια ακτινογραφία του νεαρού μαθητή αποκάλυψε κάταγμα στο ζυγωματικό οστό του, αλλά, όπως είπαν και στον ίδιο οι γιατροί, ως εκ θαύματος, το βέλος δεν κατέστρεψε κανένα από τα κρίσιμα νεύρα και τις αρτηρίες του για μόλις 2 χιλιοστά!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις