Logo

Ηρακλής: Ψωμιάδης και ξερό ψωμί !



 
 

iraklis_1-7-2011

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής, Κωνσταντίνος Γωγάκος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη έκανε γνωστό ότι είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Σταύρο Ψωμιάδη. Διαβάστε τι του είπε.

Αυτή η συνομιλία έγινε μετά από την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας των 412 μελών του Γ.Σ. Ηρακλής που συμμετείχανε, με τους 298 εξ αυτών να ψήφισαν "ναι" στην εμπλοκή της οικογένειας Ψωμιάδη στα κοινά της ΠΑΕ Ηρακλής.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής στην συνέντευξή του στον Sport103 FM, σε ερώτηση για το τι του είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα τόνισε πως τον διαβεβαίωσε ότι προχωράνε βήμα-βήμα.

Για την απόφαση της πλειοψηφίας των μελών του Γ.Σ. Ηρακλής να ψηφίσει υπέρ της λύσης Ψωμιάδη εξέφρασε το παράπονό του λέγοντας: «Περίμενα περισσότερο κόσμο, αλλά αν αναλογιστεί κανείς την κρίση και ότι όσοι ήρθαν έπρεπε να είναι ταμειακώς εντάξει», και συνέχισε: «Είμαι ικανοποιημένος, τη στιγμή που άλλοι μεγάλοι σύλλογοι των Αθηνών, δεν μπορούν ούτε διοίκηση πρωτοδικείου να σχηματίσουν. Τώρα είναι σεβαστή η απόφαση και εγώ είμαι υποχρεωμένος να υλοποιήσω την απόφαση αυτή της Γενικής Συνέλευσης».

Για την στάση του Αντώνη Ρέμου σχολίασε: «Ο κύριος Ρέμος, δήλωσε και δημόσια ότι θα σεβαστεί την όποια απόφαση και θα συνδράμει άμεσα. Φυσικά και είναι ενημερωμένος. Στην Ελλάδα ζει», ενώ για το ότι χθες πλήρωσε την δόση στην εφορία δήλωσε: «Δεν μπορούσε να μην το κάνει, διότι θα χάναμε τη ρύθμιση, αλλά και γιατί θα είχε και ο ίδιος προσωπικές συνέπειες».

Για τη στάση της ΠΑΕ από δω και πέρα ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής υποστήριξε: «Η ΠΑΕ, θα συνεχίσει τον δικαστικό της αγώνα στο CAS και για τη νομική δικαίωση εκτός από την ηθική».

Σε ερώτηση για το αν είχε κάποια επικοινωνία με την οικογένεια Ψωμιάδη μετά την γνωστοποίηση του χθεσινού αποτελέσματος με απόλυτη ειλικρίνεια τόνισε: «Το φυσικό πρόσωπο με το οποίο εγώ είχα μιλήσει, είναι ο Σταύρος Ψωμιάδης. Και από αυτόν πήρα και χτές, μετά το αποτέλεσμα, την διαβεβαίωση ότι συνεχίζουμε κανονικά», και κατέληξε αποκαλύπτοντας:

«Μου είπε ότι βήμα - βήμα προχωράμε την υλοποίηση της συμφωνίας και όσα πρέπει να γίνουν. Υπενθυμίζω το όνομα παραμένει Ηρακλής, το χρώμα παραμένει μπλε το σήμα το Η».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-7-2011 από directNEWS.gr πηγή: sport24


Τελευταίες Ειδήσεις