Logo

Λαμία: Αγανακτισμένοι εγκλώβισαν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ



 
 

lamia_1-7-2011Αγανακτισμένοι πολίτες εγκλώβισαν, την Παρασκευή το βράδυ, στα γραφεία κεντρικού κτηρίου στη Λαμία τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Τσώνη, και άλλα τοπικά στελέχη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ.  (Δείτε το βίντεο)

Το επεισόδιο ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ, όταν ο Ν. Τσώνης, θέλησε να μπει σε κεντρικό κτήριο στην πλατεία Ελευθερίας στον 4ο όροφο, όπου συνεδρίαζε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, ένας αγανακτισμένος πολίτης πλησίασε τον βουλευτή και του είπε: "Εσύ είσαι που ψήφισες το Mεσοπρόθεσμο με βαριά καρδιά ; " και στη συνέχεια τον έφτυσε...

Οι ίδιες μαρτυρίες περιγράφουν ότι ο βουλευτής τον άρπαξε από το λαιμό και τον έσπρωξε, φωνάζοντας "θα σε γα.... ρε κωλόπαιδο". 

Ακολούθως, στο περιστατικό ενεπλάκησαν και άλλοι πολίτες που γιουχάριζαν και έβριζαν τον βουλευτή, ο οποίος την ώρα που έφευγε γρήγορα για να μπει στο κτήριο, δέχτηκε καφέδες, μπουκάλια και αυγά.

Στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.

Η ομηρία του βουλευτή έληξε μετά από περίπου  δύο ώρες. Οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν, ενώ έπεφταν "βροχή" γιαούρτια και μπουκάλια μέ νερό.

lamia1_1-7-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lamia2_1-7-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-7-2011 από directNEWS.gr πηγή: lamiareport


Τελευταίες Ειδήσεις