Logo

Ασύλληπτος εξακολουθεί να παραμένει ο Μάκης Ψωμιάδης !



 
 

makis_PswmiadisΟ Μάκης Ψωμιάδης, γνωστός και ως "Big Mac" ή “Αγαπούλας”, συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος για 14η μέρα, παρά το ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί εναντίον του από τον ανακριτή για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Αντίθετα εμφανίστηκε, σήμερα Τρίτη, ενώπιον των δικαστικών αρχών ο υπάλληλος της ΕΠΟ, Ιωάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος φέρεται εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια.

Μετά την απολογία του στον τακτικό ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Εξάλλου, σήμερα εμφανίστηκε στον ανακριτή και ο αμυντικός της ομάδας της Ηλιούπολης Ν. Νικολόπουλος ο οποίος καταζητούνταν από την περασμένη εβδομάδα.

Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 30.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνηση στο Α.Τ της περιοχής του.

Στο μεταξύ, αύριο σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να παραδοθεί ο προπονητής Ιωάννης Παπακώστας, ο οποίος επίσης καταζητείται.

Σημειώνεται, από σήμερα Τρίτη έως και την Πέμπτη, συνεδριάζει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, σχετικά με την επικύρωση ή μη της διάταξης της απαγόρευσης της εξόδου από την χώρα, που είχε επιβληθεί σε κατηγορουμένους της υπόθεσης.

Μεταξύ αυτών είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς και οι ποδοσφαιριστές Κώστας Μενδρινός και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-7-2011 από directNEWS.gr

Σχετικά θέματα:

Οι συνομιλίες Πατέρα- Ψωμιάδη για τους στημένους αγώνες


Τελευταίες Ειδήσεις