Logo

Ινδία: 12χρονη αυτοκτόνησε για να δωρίσει τα όργανά της στον πατέρα και τον αδελφό της !



 
 

trbrc_8-7-2011Ένα 12χρονο κορίτσι αυτοκτόνησε προκειμένου να γίνει δωρήτρια οργάνων και να σώσει τις ζωές του πατέρα και του αδελφού της.


Ο πατέρας της Mumpy Sarkar, Mridul, χάνει σταδιακά την όρασή του, ενώ ο αδελφός της, Monojit, χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση νεφρού.

Η Mumpy, γνωρίζοντας τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειάς της, σε μια κίνηση τρομερής αυτοθυσίας, θεώρησε ότι η μόνη λύση ήταν να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή.

Απευθυνόμενη με ένα σημείωμα στη μητέρα της, η Mumpy, ο θάνατος της οποίας διαπιστώθηκε ότι επήλθε μετά από κατάποση παρασιτοκτόνου, ζητούσε να χρησιμοποιηθούν τα μάτια και τα νεφρά της για τη θεραπεία του πατέρα και του αδελφού της.

«Δυστυχώς, αργήσαμε πάρα πολύ να κατανοήσουμε των συναισθήματα ενός πολύ ευαίσθητου παιδιού», δήλωσε ο πατέρας του μικρού κοριτσιού, καθώς βρήκαν το σημείωμα όταν πλέον ήταν πολύ αργά.

Ο θάνατος της κόρης τους και ο λόγος για τον οποίο συνέβη, έχει αφήσει την οικογένεια από το χωριό Jhorpara της Δυτικής Βεγγάλης απαρηγόρητη, ενώ η μητέρα της Mumpy έχει πάθει νευρικό κλονισμό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις