Logo

Θεατής έχασε τη ζωή του από μπαλάκι του μπέιζμπολ (vid)



 
 

baseball_8-7-2011Απίστευτη τραγωδία σε αγώνα μπέιζμπολ στις ΗΠΑ, με θεατή να σκοτώνεται στην προσπάθειά του να πιάσει στον αέρα μπαλάκι που έφτασε προς το μέρος του.

Ένα πολύ θλιβερό συμβάν έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη στην αναμέτρηση Texas Rangers-Οaklands A's, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο οπαδός των γηπεδούχων, που είχε πάει με το νεαρό γιο του για να παρακολουθήσει διά ζώσης την αγαπημένη του ομάδα.

Το μοιραίο έγινε στην προσπάθειά του να πιάσει στον αέρα ένα μπαλάκι που έφτανε προς το μέρος του, με τον άτυχο άνδρα να πέφτει στο έδαφος από τα κιγκλιδώματα του γηπέδου, από ύψος 6 μέτρων.

Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που μαθαίνουμε ότι ο άνδρας που έπεσε έχασε τη ζωή του, ως αποτέλεσμα αυτού του τραγικού ατυχήματος.

Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι δίπλα στην οικογένειά του", τόνισε ο πρόεδρος των Texas Rangers, Νόλαν Ράιαν, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του νεκρού οπαδού της ομάδας του.

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία του Ρόνι Χάργκις, ο οποίος καθόταν δίπλα στο θύμα στις εξέδρες του "Rangers Ballpark", και μιλούσε μάλιστα μαζί του πριν το δυστύχημα.

"Έπεσε κατευθείαν κάτω. Προσπάθησα να τον γραπώσω αλλά δεν τα κατάφερα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το δεύτερο δυστύχημα για φίλαθλο της ομάδας αυτή τη σεζόν, καθώς πριν αρκετούς μήνες είχε χάσει τη ζωή του οπαδός των Texas Rangers πέφτοντας από 7,5 μέτρα ύψος από τις εξέδρες του "Rangers Ballpark".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-7-2011 από directNEWS.gr πηγή: sport24


Τελευταίες Ειδήσεις