Logo

Στη φυλακή ο ταξιτζής που σκότωσε το βρετανό τουρίστα



 
 

ZakynthosΣτη φυλακή οδηγήθηκαν, αμέσως μετά την απολογία τους, ο 21χρονος ταξιτζής και ο 25χρονος φίλος του, που κατηγορούνται για την δολοφονία του 19χρονου βρετανού τουρίστα τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή Λαγανά, στη Ζάκυνθο.

Στον 21χρονο απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ στον 25χρονο φίλο του η κατηγορία της άμεσης συνέργειας στο έγκλημα.

Ο δράστης στην απολογία του, ενώπιον του ανακριτή, ισχυρίστηκε: «Βρισκόμουν σε αυτοάμυνα καθώς θεώρησα ότι κινδύνευε η σωματική μου ακεραιότητα, με σημάδευε με λέιζερ και φώναζε π..., μ..., παλιοέλληνα, παλιοταξιτζή, θα σε γ... και θα κάψουμε το αυτοκίνητο...».

Επίσης, υποστήριξε ότι ο νεαρός βρετανός τουρίστας μαζί με την παρέα του: «Κρατούσαν γυάλινα μπουκάλια που ήταν σπασμένα και ένας από αυτούς με χτύπησε τραυματίζοντας με και σκίζοντας την μπλούζα μου.

Έτσι αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω τις γροθιές μου και έναν μικρό σουγιά οικιακής χρήσεως.

Δεν πίστευα ότι θα επιφέρει ένα τόσο σοβαρό τραύμα. Δεν σημάδευα λαιμό ή κεφάλι».

Στο μεταξύ, οι γονείς του θύματος δεν μπορούν να συνέλθουν από την τραγωδία που έπληξε την οικογένειά τους.

Με δάκρυα στα μάτια έφυγαν από την Ζάκυνθο με το πρώτο πλοίο για να πάνε στη Πάτρα, εκεί που βρίσκεται η σορός του γιού τους.

Ο μόνος άνθρωπος στον οποίο μίλησαν στη σύντομη διαμονή τους στο νησί ήταν ο δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης.

Όπως είπε ο δήμαρχος, συντετριμμένοι του ανέφεραν, ότι για πρώτη φορά το παιδί τους έφυγε από το σπίτι για να κάνει μόνο του διακοπές.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-7-2011 από directNEWS.gr

Σχετικά θέματα:

Ζάκυνθος: Τον δολοφόνησαν στις διακοπές των ονείρων του...


Τελευταίες Ειδήσεις