Logo

Σάλος για το αυθαίρετο Παπακωνσταντίνου



 
 

papakonstantinou_16-7-2011Σάλο προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Παπακωνσταντίνου διαθέτει «οικογενειακό» αυθαίρετο εξοχικό μέσα στο δάσος, σε περιοχή που έχει κηρυχθεί αναδασωτέα.

autheretopapakonstantinou_16-7-2011Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, το σπίτι είναι χτισμένο μέσα σε αναδασωτέα περιοχή, οικισμό Χαμολιά στη Βραυρώνα Αττικής και ανήκει στην μητέρα του υπουργού και έχει εκδοθεί γι' αυτό πρωτόκολλο κατεδάφισης.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η μητέρα του κ. Παπακωνσταντίνου έχει προσφύγει, μαζί με άλλους ιδιοκτήτες του αυθαίρετου οικισμού στη Δικαιοσύνη και το ΥΠΕΧΩΔΕ, ζητώντας την νομιμοποίηση των οικημάτων.


 autheretopapakonstantinou2_16-7-2011Σύμφωνα με την πράξη αποδοχής κληρονομιάς 4992/2006, η κυρία Ελένη-Αθηνά Κλεόπα, μητέρα του υπουργού κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, κληρονόμησε από τον σκηνοθέτη Ηρακλή-Στυλιανό Παπαδάκη τμήμα μιας ισόγειας οικίας εμβαδού 156,60 τ.μ., που βρίσκεται σε οικόπεδο εμβαδού 762,57 μέτρων στη θέση Χαμολιά Βραυρώνας.

Στη συνέχεια αγόρασε από άλλο ιδιοκτήτη και το υπόλοιπο τμήμα του ακινήτου, έναντι 7 εκατ. δρχ.

Αργότερα, όταν χτίστηκε η εξοχική κατοικία της οικογένειας στη Σέριφο, η μητέρα του υπουργού ξεκίνησε να το νοικιάζει, ψάχνοντας παράλληλα για αγοραστή, ζητώντας 300.000 ευρώ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις