Logo

Συνελήφθη αστυφύλακας για σωματικές βλάβες και άσκοπους πυροβολισμούς



 
 

astynomikossyllipsi_17-7-2011Στη γνωστή φράση «Εγώ είμαι ο νόμος» φαίνεται ότι πίστεψε νταής αστυφύλακας στην Κατερίνη, ο οποίος αφού έστειλε έναν πολίτη στο νοσοκομείο με τραύματα από παράνομο πτυσσόμενο γκλοπ, αφού έβαλε το πιστόλι του και πυροβόλησε για εκφοβισμό, στο τέλος του έκανε και μήνυση για σωματική βλάβη!

 

Ο αστυφύλακας, ο οποίος υπηρετεί στην Θεσσαλονίκη, ενεπλάκη το βράδυ του Σαββάτου σε φραστικό επεισόδιο στην Καλλιθέα Κατερίνης, όπου βρισκόταν για διακοπές, με ένα 34χρονο, για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Στη διάρκεια συμπλοκής, τον χτύπησε με “μη υπηρεσιακή πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο”, δηλαδή με πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ του οποίου η κατοχή απαγορεύεται, σε διάφορα σημεία του σώματός του, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σοβαρά τραύματα.

Μάλιστα, για να κάνει σαφές «ποιος είναι ο αρχηγός», έβγαλε το κουμπούρι του και πυροβόλησε για εκφοβισμό στο έδαφος!

Ο νταής αστυφύλακας συνελήφθη λίγο αργότερα από συναδέλφους του της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Κατερίνης, με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και των άσκοπων πυροβολισμών.

Στο χώρο του συμβάντος βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας και το παράνομο γκλοπ.

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Μάλιστα, το... όργανο υπέβαλε μήνυση εναντίον του ιδιώτη για εξύβριση, απειλή και απλή σωματική βλάβη, βάσει της οποίας ο 34χρονος συνελήφθη και θα έπρεπε να οδηγηθεί στο αυτόφωρο... εάν φυσικά δεν ήταν επείγον να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο εισαγγελέας, ωστόσο, έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

Αντιθέτως, στον εισαγγελέα πρόκειται να οδηγηθεί ο αστυφύλακας, ο οποίος τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα, ενώ σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις