Logo

Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη οι ληστές των ΕΛΤΑ Κερατσινίου



 
 

katadiwksi1_27-7-2011Μια περιπετειώδης καταδίωξη ληστών, την Τετάρτη, στους δρόμους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά είχε αίσιο τέλος.

Τέσσερις ληστές - τρεις Γεωργιανοί κι ένας Αρμένιος - 100.000 ευρώ, δύο καλάσνικοφ, ένα πιστόλι, μάσκες και γάντια, η λεία και τα εργαλεία των δραστών, βρίσκονται πλέον στα χέρια της αστυνομίας. 

Οι αλλοδαποί δράστες μετά τη ληστεία στα ΕΛΤΑ Κερατσινίου, ζήτησαν καταφύγιο σε ένα διαμέρισμα - γιάφκα, που νοίκιαζαν και βρίσκεται σε πολυκατοικία στη διασταύρωση των οδών Παναγή Τσαλδάρη και Κεφαλληνίας 26 στην Αμφιάλη.

Οι άνδρες των ΕΚΑΜ, με μια συντονισμένη επιχείρηση, κατάφεραν να τους συλλάβουν χωρίς να... ανοίξει μύτη και καταχειροκροτούμενοι από τους γείτονες που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τις κινήσεις ληστών και αστυνομίας.   

Το χρονικό του θρίλερ

Η ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ. του Κερατσινίου το πρωί της Τετάρτης εξελίχθηκε σε θρίλερ, καθώς υπήρξε πληροφορία ότι μετά από καταδίωξη της αστυνομίας, οι ληστές μπήκαν σε σπίτι και πήραν ομήρους.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών ήταν άμεση. Αμέσως μετά την ληστεία, ακολούθησε καταδίωξη των δραστών από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που τους απέκλεισαν και τους ανάγκασαν να μπουν σε πολυκατοικία της οδού Κεφαλληνίας 26.

Η περιοχή, στη συμβολή της Κεφαλληνίας με την Παναγή Τσαλδάρη αποκλείστηκε και οι άνδρες της ΔΙΑΣ ειδοποίησαν να έρθουν ενισχύσεις.

katadiwksi2_27-7-2011Η αστυνομία ζήτησε από τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους και από τους καταστηματάρχες να μείνουν μέσα στα μαγαζιά τους και να κατεβάσουν τα ρολά.

Στο σημείο έφθασαν δυνάμεις των ΕΚΑΜ, και εισαγγελέας για να δώσει την απαραίτητη άδεια στους άνδρες της αστυνομίας να κάνουν έρευνες στα σπίτια της περιοχής.

Οι κάτοικοι ανέφεραν ότι είδαν τους ληστές  να μπαίνουν σε πολυκατοικία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παναγή Τσαλδάρη και Κεφαλληνίας.

Εκεί είχαν εγκαταλείψει  και το κλεμμένο αυτοκίνητό τους.

Η αγωνία των κατοίκων χτύπησε... κόκκινο αλλά το θρίλερ είχε αίσιο τέλος. Όταν μάλιστα οι άνδρες των ΕΚΑΜ, μετά από αστραπιαία επιχείρηση, μπήκαν στο διαμέρισμα και συνέλαβαν τα τέσσερα άτομα, τα οποία δεν πρόβαλαν αντίσταση, καταχειροκροτήθηκαν από τους συγκεντρωμένους κατοίκους!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις