Logo

Δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει τις στάχτες του… νεκρού συζύγου της ! (vid)



 
 

dstt_9-8-2011Γνωστό αμερικανικό ριάλιτι έβγαλε στη δημοσιότητα τη σοκαριστική ιστορία μιας 26χρονης γυναίκας, προκαλώντας έκπληξη και ανάμεικτα συναισθήματα στους θεατές. (Δείτε το βίντεο)

Κρατώντας το «καλύτερο» για το τελευταίο επεισόδιο, το «My Strange Addiction» – το οποίο μεταφράζεται ως «Ο Παράξενος Εθισμός μου» – φιλοξένησε μια γυναίκα, η οποία νιώθει τόσο έντονη την απουσία του νεκρού συζύγου της, που βρίσκει παρηγοριά τρώγοντας τις στάχτες του!

Όπως λέει η ίδια η Κέισι, δοκίμασε για πρώτη φορά τις στάχτες του Σον, όταν τις μετέφερε από ένα προσωρινό κουτί από χαρτόνι σε μία ειδική λάρνακα.

«Χύθηκε λίγη στάχτη από χέρια μου. Δεν ήθελα να την σκουπίσω και να την πετάξω και γι’ αυτό τη μάζεψα με τα δάχτυλά μου και την έγλειψα. Και τώρα, σχεδόν 2 μήνες αργότερα, δεν μπορώ να σταματήσω να το κάνω», λέει η Κέισι.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2009 και ο Σον πέθανε πριν από μερικούς μήνες, από μια ξαφνική και σοβαρή κρίση άσθματος.

Όπως είδαν οι θεατές και στην εκπομπή, η Κέισι κουβαλάει τη λάρνακα με τις στάχτες του Σον όπου πηγαίνει – την έχει πάντα μαζί της ακόμα και στον κινηματογράφο, στα καταστήματα και στα εστιατόρια.

Όταν, μάλιστα, είναι στο σπίτι, προσαρμόζει τις οικιακές εργασίες της, ώστε να ταιριάζουν στο γούστο του Σον: «Όταν μαγειρεύω, μαγειρεύω ό,τι του αρέσει. Εγώ δεν το τρώω, αλλά το μαγειρεύω για εκείνον», λέει χαρακτηριστικά η 26χρονη.

Παρά το γεγονός, ότι αυτή η συνήθεια που έχει, ανησυχεί πολύ την οικογένεια και τους φίλους της, η Κέισι λέει ότι βρίσκει παρηγοριά στο να έχει τις στάχτες του Σον πάντα μαζί της.

Η νεαρή γυναίκα έχει ξεκινήσει πλέον θεραπεία με την ελπίδα να βρεθεί ένας τρόπος για να τερματίσει αυτή την ανησυχητική συμπεριφορά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-8-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις