Logo

Μυστική εξομολόγηση της Τζάκι για τη δολοφονία Κένεντι



 
 

kennedy_10-8-2011Νέο κεφάλαιο στο μυστήριο της δολοφονίας του Τζον Κένεντι, ανοίγουν οι κασέτες με τη μυστική εξομολόγηση της Τζάκι, σύμφωνα με την οποία πίσω από τη δολοφονία του συζύγου της στις 22 Νοεμβρίου 1963 στο Ντάλας του Τέξας, βρίσκεται ο τότε αντιπρόεδρος και διάδοχός του στην προεδρία των ΗΠΑ, Λίντον Τζόνσον.

Οι κασέτες βρίσκονται στη διάθεση του τηλεοπτικού δικτύου ABC, το οποίο τις παρέλαβε από την 53χρονη σήμερα, κόρη της Τζάκι, Καρολάιν.

Το κανάλι φέρεται να συμφώνησε να δώσει στη δημοσιότητα πρόωρα τις μαγνητοταινίες με αντάλλαγμα να παραιτηθεί το ABC από μία τηλεοπτική σειρά 11,5 εκατομμυρίων ευρώ με θέμα την οικογένεια Κένεντι.

Παρότι δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό το περιεχόμενό τους, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, σε αυτές η Τζάκι κατονομάζει τον Τζόνσον ως τον εγκέφαλο συνομωσίας με σκοπό της εξόντωση του Κένεντι.

Η εξομολόγηση αυτή έγινε από τη Τζάκι Κένεντι στον ιστορικό Άρθουρ Σλέσινγκερ Τζούνιορ λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία και η ίδια είχε ζητήσει να μείνει μυστική για 50 χρόνια μετά το θάνατό της.

Η Τζάκι πέθανε από καρκίνο το 1994 σε ηλικία 64 ετών και η κόρη της Καρολάιν, συμφώνησε να δοθεί νωρίτερα στη δημοσιότητα το επίμαχο υλικό.

Το βίντεο της συνέντευξης θα μεταδοθεί το ερχόμενο φθινόπωρο από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-8-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις