Logo

Βρετανία: Νέα σύλληψη για το σκάνδαλο των υποκλοπών



 
 

newsoftheworld_10-8-2011Σε μία νέα σύλληψη, προχώρησε η αστυνομία στη Βρετανία, στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν 61χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών στην εφημερίδα News of the World, η οποία έκλεισε υπό το βάρος των αποκαλύψεων.

Οι ερευνητές δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητά του, αλλά πιστεύεται ότι πρόκειται για τον πρώην αρχισυντάκτη της εφημερίδας, Greg Miskiw.

Ο Miskiw ήταν υφιστάμενος της Ρεμπάκα Μπρουκς, δεξί χέρι του Μπέρντοχ, η οποία παραιτήθηκε λίγο μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου από τη θέση της ως επικεφαλής της News International.

Για την υπόθεση των υποκλοπών είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούνιο, η πρώην σύντροφος του Miskiw και μητέρα του γιου του, Τερένια Τάρας, 39 ετών.

Η Τάρας, η οποία είναι ανεξάρτητη ρεπόρτερ, έχει αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση.

Πρόκειται για το δωδέκατο άτομο που συλλαμβάνεται στο πλαίσιο των ερευνών για το σκάνδαλο που συγκλονίζει τον όμιλο του Ρούπερτ Μέρντοκ αλλά και το πολιτικό σύστημα της Βρετανίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-8-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις