Logo

Οι ''Anonymous'' απειλούν το Facebook;



 
 

anonymous1_11-8-2011Τι θα κάνουν στις 5 Νοεμβρίου οι "Anonymous" στο Facebook;

(Δείτε το βίντεο) 

Σύμφωνα με βίντεο με το σήμα των  "Ανώνυμων" ( "Anonymous"), το οποίο ανέβηκε στο YouTube, την επίμαχη ημέρα θα σημειωθεί κυβερνοεπίθεση με στόχο την καταστροφή του συγκεκριμένου ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, ουδείς μπορεί να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητά του μηνύματος: τόσο ως προς το αν πρόκειται ή όχι για τους Anonymoys, όσο και ως προς το αν θα πραγματοποιηθεί η όχι η συγκεκριμένη απειλή.

Αυτό που είναι βέβαιο, είναι ότι το βιντεοσκοπημένο μήνυμα έχει καταστεί ιδιαίτερα δημοφιλές, καθώς έχει δεχτεί πάνω από ένα εκατομμύριο "χτυπήματα" εδώ και τρεις εβδομάδες που έχει ανέβει στο YouTube.

Σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο βίντεο η "Επιχείρηση Facebook"  θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου, διότι ο εν λόγω ιστότοπος θέτει σε κίνδυνο την προσωπική ζωή των, περίπου, 600 εκατομμυρίων χρηστών του. 

Το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλείται δήλωση εκπροσώπου των "Anonymoys", σύμφωνα με την οποία ούτε οι ίδιοι οι  υπεύθυνοι της οργάνωσης δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν.

 Όπως λέει ο εκπρόσωπος της ομάδας δεν υπάρχει σ' αυτή ούτε  σαφής διοικητική δομή, ούτε γνώση για  το  "who is who" των μελών της, τα οποία  κρύβουν την ταυτότητά τους.

"Μπορεί να είναι ένα χαζό βίντεο που έφτιαξε κάποιος. Όμως μπορεί να είναι και ένα κόλπο κάποιου, που έχει καταφέρει να διεισδύσει στο δίκτυο του Facebook", δήλωσε ο εκπρόσωπος των  "Anonymoys".

Οι υπεύθυνοι του Facebook αρνήθηκε να σχολιάσει, τόσο το θέμα της απειλής, όσο και τις κατηγορίες που ακούγονται από το βίντεο, ότι αποθηκεύει τα  προσωπικά δεδομένα των χρηστών του και τα μοιράζεται με την αστυνομία.

"Συνταχθείτε με τον σκοπό μας και εξοντώστε το Facebook για το καλό της προσωπικής σας ζωής",  αναφέρει  το μήνυμα, απευθυνόμενο  προς τους χρήστες του διαδικτύου. 


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-8-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις