Logo

Κέρκυρα: Σύλληψη 52χρονου ναυτικού για υλικό παιδικής πορνογραφίας



 
 

child_pornography_11-8-2011Ένας 52χρονος ναυτικός, που συνελήφθη στην Κέρκυρα, είχε στην κατοχή του περισσότερα από 250 αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας. 

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του 52χρονου εντόπισε η  Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο δράστης χρησιμοποιούσε εξειδικευμένο διαδικτυακό πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων παιδικής πορνογραφίας.

Ειδικότερα, από την κατ' οίκον έρευνα, που διενεργήθηκε στο σπίτι του 52χρονου στην Κέρκυρα, βρέθηκαν πάνω από 250 αρχεία με φωτογραφίες και βίντεο, που απεικονίζουν εφήβους και παιδιά σε σεξουαλικές πράξεις.

Τα επίμαχα αρχεία ήταν αποθηκευμένα σε επτά σκληρούς δίσκους ηλεκτρονικού υπολογιστή, οι οποίοι κατασχέθηκαν, ενώ ο 52χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Σημειώνεται, ότι συγκεκριμένη υπόθεση έρχεται στο φως μόλις ένα 24ωρο μετά τη σύλληψη 35χρονου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατείχε 30 χιλιάδες αρχεία με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Μάλιστα, όπως επισήμαιναν αστυνομικές πηγές, πρόκειται για το μεγαλύτερο σε μέγεθος υλικό που έχουν εντοπίσει μέχρι σήμερα οι αρχές στη Βόρεια Ελλάδα σε ένα μόνον άτομο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-8-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις