Logo

Λιβύη: Οι μυστικές σήραγγες του Καντάφι ! (vids+pics)



 
 

gngn_26-8-2011Οι Λίβυοι αντάρτες που εισέβαλαν την Πέμπτη στη βάση του Μουαμάρ Καντάφι, Bab al-Aziziya, έχουν κάνει, μέχρι στιγμής, αρκετά αμφισβητήσιμες ανακαλύψεις, μεταξύ των οποίων και ένα φωτογραφικό άλμπουμ αφιερωμένο στην πρώην Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κοντολίζα Ράις.

Τώρα η ομάδα έχει αρχίσει να εξερευνά έναν λαβύρινθο από μυστικές σήραγγες, οι οποίες βρίσκονται κάτω από το συγκρότημα, αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερα στοιχεία για τις εκκεντρικότητες του ηγέτη της Λιβύης.

Οι σήραγγες, οι οποίες λέγεται ότι εκτείνονται για χιλιόμετρα πέρα από τα όρια του συγκροτήματος κάτω από την πρωτεύουσα της Λιβύης, ανακαλύφθηκαν μετά από σκληρές μάχες με τις δυνάμεις του Καντάφι.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Bloomberg, τα κλιματιζόμενα περάσματα ήταν οχυρωμένα σε μια προσπάθεια να παράσχουν προστασία στον Καντάφι στον απόηχο της βομβιστικής επιδρομής των ΗΠΑ στην Τρίπολη, το 1986.

Σύμφωνα με έναν ανταποκριτή του Al Jazeera, οι αντάρτες βρήκαν μέσα στις σήραγγες αντιασφυξιογόνες μάσκες και τρόφιμα, ενώ φωτογραφίες δείχνουν δωμάτια γεμάτα με τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές και servers.

antnnl_26-8-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bngdr_26-8-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

frgn_26-8-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

aphns_26-8-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-8-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις