Logo

ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-1 (vids)



 
 

agfh_27-8-2011Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τον Ατρόμητο να παίζει πολύ καλά στο ξεκίνημα και να προηγείται μόλις στο 10' με αυτογκόλ του Μπουλούτ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Αναστασάκο να διευρύνει το προβάδισμά της, αλλά ο επιθετικός των φιλοξενούμενων τις σπατάλησε αμφότερες.

Στο β' μέρος ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο το γεγονός ότι ο Ατρόμητος έπαιζε πιο συντηρητικά και κατάφερε στο 75' με τον Γεωργίου να ισοφαρίσει σε 1-1 με κοντινό πλασέ.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βερόν (90'+2 Ταυλαρίδης), Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ρόβας (83' Σουμπίνιο), Ζορμπάς (65' Ουκάρ), Πίτσος, Κάλατζιτς, Καμπάνταης, Γεωργίου, Παπουλής

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Επστάιν (78' Σφακιανάκης), Αναστασάκος (70' Μήτρογλου), Γιαννούλης, Ζουέλα, Γκαρσία, Μακρής, Φυτανίδης, Καραγκούνης, Τάτος (81' Μπέλιτς)

Γκολ: 75' Γεωργίου / 10' αυτ. Μπουλούτ

Κίτρινες κάρτες: Βερόν, Γαλανόπουλος, Παπουλής, Καμπάνταης, Ρόβας / Γκαρσία, Γιαννούλης, Μήτρογλου, Φυτανίδης, Σκόνδρας

Διαιτητής: Π. Κωνσταντινέας

Βοηθοί: Χ. Σωτηρόπουλος, Μ. Καρσιώτης

Ο αγώνας

Οι παίκτες του ΟΦΗ μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση, προκαλώντας αρκετά προβλήματα στη μεσαία γραμμή και την άμυνα των φιλοξενούμενων. Μάλιστα θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 8ο λεπτό, όταν ο Πίτσος έκανε μία επέλαση από αριστερά και δοκίμασε ένα σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ιτάνζ.

Τελικά το γκολ ήρθε για τους Περιστεριώτες δύο λεπτά αργότερα, με σκόρερ τον... Μπουλούτ, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Τούρκος αμυντικός δεν αντέδρασε σωστά στην εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία και χωρίς να το θέλει σημάδεψε προς την εστία του Βεζυρίδη.

Στο 13' θα μπορούσε να έχει γίνει και το 0-2, αλλά ο Αναστασάκος, αν και μόνος του απέναντι στον Βεζυρίδη, μετά την την εξαιρετική πάσα του Τάτου, κατάφερε να σουτάρει άουτ.

Ο έμπειρος επιθετικός έχασε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία στο 18ο λεπτό, με... πασέρ αυτή τη φορά τον Επστάιν, αλλά σημάδεψε τον Βεζυρίδη, στέλνοντας την μπάλα πάνω του.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, για να έρθει στο 32ο λεπτό μία καλή ευκαιρία για τους Κρητικούς. Ο Παπουλής βρήκε με ωραία μπαλιά τον Ζορμπά, που όμως δεν μπόρεσε να τελειώσει καλά τη φάση.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα δυνατό σουτ του Βερόν, που όμως εξουδετέρωσε με γροθιές ο Ιτάνζ. Ο Γάλλος ανέλαβε δράση και στο ξεκίνημα του β' μέρους, όταν απομάκρυνε ένα καλό σουτ του Ζορμπά από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο Ατρόμητος γύρισε πίσω, δίνοντας χώρους στον ΟΦΗ, που από την πλευρά του τους εκμεταλλεύτηκε. Στο 72' ο Ουκάρ είχε ένα καλό σουτ που απέκρουσε ο Ιτάνζ, αλλά τρία λεπτά αργότερα δεν τα κατάφερε εξίσου καλά.

Σε εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Γάλλος δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και ο Γεωργίου από κοντά "έσπρωξε" την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-8-2011 από directNEWS.gr πηγή: sport24


Τελευταίες Ειδήσεις