Logo

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε επίσημα τον Μακούν (vid)



 
 

makounΟ Ζαν Μακούν βρέθηκε στα γραφεία του Ολυμπιακού, όπου και παρουσιάστηκε επίσημα από τους "ερυθρόλευκους".

Παρών στην παρουσίαση του Καμερουνέζου μέσου ήταν και ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων", Βαγγέλης Μαρινάκης.

Έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην πλατεία Αλεξάνδρας, βρέθηκαν περίπου 200 φίλοι της ομάδας, προκειμένου να υποδεχθούν τον Μακούν.

Ο νεοαποκτηθείς μέσος έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, που τραγουδούσαν συνθήματα και άναψαν καπνογόνα. Λίγο αργότερα φτάνει και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, που επίσης γνωρίζει την αποθέωση.

Τελικά ο Μακούν μπήκε στην αίθουσα στις 16:30, δηλαδή με μία ώρα καθυστέρηση σε σχέση με την προγραμματισμένη. Πρώτος πήρε το λόγο ο αντιπρόεδρος των "ερυθρολεύκων", Γιάννης Μώραλης, ενώ στη συνέχεια ο Μαρινάκης τόνισε: "Εύχομαι να είναι υγιής και να ενταχθεί γρήγορα στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Να περιμένετε κι άλλη έκπληξη".

Μετά ήρθε και η σειρά του Μακούν, που δήλωσε αρχικά: "Αισθάνομαι πολύ καλά με την υποδοχή που μου επιφύλασσαν. Εύχομαι να πάω και με τον Ολυμπιακό όσο ψηλά πήγα με την Λιόν".

Ακολούθως, αναφέρθηκε στον Κριστιάν Καρεμπέ, λέγοντας: "Δεν θέλω να τον συγκρίνω με μένα. Είναι φοβερός άνθρωπος, με καριέρα, έχει φοβερά προσόντα. Εγώ ήρθα εδώ για να είμαι στην υπηρεσία του συλλόγου και να προσφέρω όσο περισσότερα μπορώ".

Τελικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν είπε κάτι παραπάνω σχετικά με τα μεταγραφικά της ομάδας. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με τον Μαρινάκη να φωτογραφίζεται μαζί με τον Μακούν, που κρατούσε την ερυθρόλευκη φανέλα με το Νο 77 στην πλάτη. Ο Καμερουνέζος έλαβε από τον πρόεδρο των Πειραιωτών ένα βιβλίο με την ιστορία του Ολυμπιακού.

 



ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-8-2011 από directNEWS.gr πηγή: sport24


Τελευταίες Ειδήσεις