Logo

Η Βικτώρια Ιγροπούλου νοίκιασε το κρησφύγετο του Big Mak



 
 

igropoyloy_pswmiadhs1_16-9-2011Πρώην μοντέλο, ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων και με ανηψιά μοντέλο είναι η 37χρονη που συνελήφθη από την αστυνομία, για υπόθαλψη του -μέχρι χθες- καταζητούμενου Μάκη Ψωμιάδη.

Πρόκειται, για τη Βικτώρια Ιγροπούλου, θεία του γνωστού μοντέλου Νταϊάννας Ιγροπούλου, εστεμμένης των καλλιστείων.

Συγκεκριμένα, η Νταϊάνα Ιγροπούλου, το 2007 στέφθηκε Μις Γιανγκ, ενώ δύο χρόνια μετά έλαβε μέρος και στα καλλιστεία του 2009, όπου είχε κερδίσει τον τίτλο της αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς.

igropoyloy_pswmiadhs2_16-9-2011Ποιό ρόλο φέρεται να έπαιξε η θεία της Νταϊάνας στην υπόθεση Μάκη Ψωμιάδη;

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Βικτώρια Ιγροπούλου ήταν η γοητευτική ξανθιά που το προηγούμενο Σάββατο απευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη της βίλας, στην οποία συνελήφθη ο Μ. Ψωμιάδης και τη νοίκιασε για λογαριασμό του.

Η γυναίκα φέρεται να νοίκιασε την έπαυλη, μαζί με τον 59χρονο συνεργάτη του Big Mak, αντί 1.100 ευρώ.

Τα σχετικά συμβόλαια υπεγράφησαν το Σάββατο, μέρα κατά την οποία ο Μάκης Ψωμιάδης μετακόμισε στο σπίτι.

Η αστυνομία συνέλαβε την Πέμπτη στο Παλαιό Φάληρο την Βικτώρια Ιγροπούλου και αναζητεί  τον 59χρονο συνεργάτη του Μάκη Ψωμιάδη.

Στο Αυτόφωρο

Η Βικτώρια Ιγροπούλου προσήχθη την Παρασκευή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία και παρέπεμψε την υπόθεση στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Η 37χρονη κατηγορουμένη ζήτησε και έλαβε προθεσμία από το δικαστήριο και η δίκη της αναμένεται να γίνει αύριο.

Το πρώην μοντέλο αρνείται την κατηγορία, και κάθε σχέση της με τη φυγοδικία του Μάκη Ψωμιάδη και ισχυρίζεται ότι αγνοούσε το λόγο για τον οποίο την συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-9-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις