Logo

Πα-τέρας βιαστής στο σπίτι της φρίκης!



 
 

frikh_5-1-2011Εισαγγελέας και ανακριτής θα έχουν πλέον το λόγο για την «τύχη» του πατέρα, που φέρεται ότι βίαζε και εξέδιδε την κόρη του, αναγκάζοντας και τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας να παρακολουθούν τις ασελγείς πράξεις και κάποιες φορές να συμμετέχουν σ' αυτές!

Η υπόθεση, που θα απασχολήσει τις δικαστικές αρχές του Πειραιά, εξελισσόταν εδώ και αρκετό καιρό σε μια γειτονιά της Νίκαιας. Όπως λένε οι πληροφορίες, οι αστυνομικοί έφθασαν στην πόρτα του…στοργικού πατέρα ειδοποιημένοι από γείτονες, οι οποίοι θέλησαν να μπει ένα τέλος στο καθημερινό μαρτύριο των τριών παιδιών της οικογένειας.

Ο πατέρας ηλικίας 45 χρονών συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης μέσα στο σπίτι όπου διέμενε μαζί με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους, ένα κορίτσι  ηλικίας 18 ετών και δύο αγόρια 9 χρονών και 6 χρονών.

Οι αστυνομικοί εισερχόμενοι στο μικρό διαμέρισμα βρέθηκαν μπροστά σ’ ένα φρικιαστικό σκηνικό: σκουπίδια και περιττώματα παντού στο σπίτι και έντονη δυσοσμία που δύσκολα μπορούσε να γίνει ανεκτή.

Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον ζούσαν τρία παιδιά, η μητέρα τους ηλικίας 40 ετών και ο 45χρονος πατέρας, ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες γειτόνων είναι αλκοολικός και ζει με μια μικρή αναπηρική σύνταξη την οποία λαμβάνει λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε, ότι σχεδόν καθημερινά ακούγονταν από το σπίτι οι κραυγές των παιδιών, τα οποία, όπως υποστηρίζουν οι γείτονες, δεν πήγαν ποτέ σχολείο και σπάνια έβγαιναν στη γειτονιά. Μάλιστα, λέγεται ότι τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας μόλις που μπορούν να αρθρώσουν μερικές λέξεις.

Αστυνομική πηγή υποστηρίζει ότι η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας επιβεβαίωσε -κατά την προανάκριση- καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο πατέρας της  βίαζε την ίδια  και την εξέδιδε σε διάφορους μόλις για λίγα ευρώ και παράλληλα υποχρέωνε τα δύο μικρότερα αδέλφια της να παρακολουθούν και κάποιες φορές να συμμετέχουν κιόλας! 

Μαζί με τον 45χρονο οι αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμη δύο γείτονές του,  ηλικίας 80 ετών και 37 ετών, οι οποίοι φέρονται να συνευρίσκονταν με τη 18χρονη, αφού προηγουμένως κατέβαλλαν το πενιχρό αντίτιμο των 3 ευρώ ή των 5 ευρώ!

Ποινικές ευθύνες, όπως υποστηρίζουν νομικοί κύκλοι, δε αποκλείεται να αποδοθούν και στη 40χρονη μητέρα, η οποία φέρεται να γνώριζε και να παρακολουθούσε απαθής το μαρτύριο των παιδιών της. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα είχε αυτή τη στάση διότι πάσχει από νοητική υστέρηση. 

Σημειώνεται ότι τα παιδιά της οικογένειας έχουν απομακρυνθεί από το σπίτι της φρίκης και φιλοξενούνται από μη κερδοσκοπική οργάνωση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις