Logo

H 27άχρονη ''Carla Bruni'' της Βραζιλίας



 
 

neabruni_marcela_5-1-2011Η ορκωμοσία της Dilma Rousseff ανήμερα την Πρωτοχρονιά ως πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Βραζιλίας, θεωρήθηκε ορόσημο για τις γυναίκες στη χώρα.

Όσο όμως, η Rousseff γινόταν ηγέτιδα του έθνους, μια άλλη γυναίκα κατάφερε να  πρωταγωνιστήσει στα πρωτοσέλιδα.

Πρόκειται για την Μarcela Temer, την 27χρονη πρώην βασίλισσα ομορφιάς και σύζυγο του 70χρονου (!)  αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Michel Temer, η οποία κατά την ορκωμοσία έκλεψε την παράσταση  με τη λαμπερή και κομψή της εμφάνιση.

Οι τοπικές εφημερίδες βάζουν τις φωτογραφίες της καλλονής  στα πρωτοσέλιδά τους εδώ και μέρες, ενώ μία εφημερίδα ανέφερε  μάλιστα ότι έμοιαζε με “ρωμαϊκή θεά” κατά τη διάρκεια της τελετής.

Η Marcela Temer θεωρείται η Carla Bruni - η εξίσου γοητευτική σύζυγος του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί -  της Βραζιλίας, χαρακτηρισμό τον οποίο ο σύζυγός της απορρίπτει ευγενικά. «Η Marcela είναι διακριτική. Είναι η γυναίκα μου και η μητέρα του παιδιού μου», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βραζιλίας.

Οι δυό τους, συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από επτά χρόνια σε μια εκδήλωση, κι όταν του ζήτησε να της δώσει ένα αυτόγραφο, εκείνος, για αντάλλαγμα, ζήτησε τον τηλεφωνικό της αριθμό. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2003 κι έχουν αποκτήσει έναν γιό.

Όσο για το ηλικιακό χάσμα που τους χωρίζει, η πρώην βασίλισσα ομορφιάς λέει ότι δεν την ενοχλεί το γεγονός ότι ο σύζυγός της είναι 70 ετών: «Η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο στην περίπτωσή μας. Είναι λες και ο Michel είναι 30 ετών. Ακούγεται αστείο, αλλά είναι αλήθεια».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις