Logo

Η σέξι φωτογράφηση της Scarlett Johansson



 
 

skarlet_fwtografhsh_16-1-2011Ο μήνας που πέρασε ήταν πολύ σκληρός για τη Scarlett Johansson, καθώς ο σύζυγός της, Ryan Reynolds, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Η χυμώδης ηθοποιός ωστόσο, βρήκε τον καλύτερο τρόπο να ανεβάσει την ψυχολογία της, κάνοντας μια σέξι φωτογράφηση για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της σαμπάνιας Moet & Chandon.

Σε μία από τις υπέροχες φωτογραφίες, η Scarlett γέρνει πάνω σ’ ένα τραπέζι, ποζάροντας με το γνώριμο χαμόγελό της και κρατώντας ένα μπουκάλι της αφρώδους σαμπάνιας.

Σε μία άλλη φωτογραφία, η ηθοποιός στέκεται πάνω σε μία ξύλινη σκάλα - κρατώντας και πάλι το μπουκάλι - στη μέση μιας αίθουσας στολισμένης με ποτήρια σαμπάνιας.

 

Άξιο προσοχής είναι και το υπέροχο βιντάζ, στράπλες φόρεμα που φοράει, που την κάνει ακόμα πιο σέξι, καθώς αναδεικνύει την μικροσκοπική της μέση και τις ζουμερές της καμπύλες.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Βρετανό φωτογράφο Tim Walker, το περασμένο φθινόπωρο στο Παρίσι, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Scarlett μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Reynolds λόγω ασυμβίβαστων διαφορών, τον περασμένο μήνα.

Κρίνοντας πάντως από τις φωτογραφίες της εκρηκτικής Johansson, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πωλήσεις της εν λόγω σαμπάνιας θα ανέβουν κατακόρυφα!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-1-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Η Scarlett Johansson και ο Ryan Reynolds βάζουν τέλος στον γάμο τους


Τελευταίες Ειδήσεις