Logo

Ελέφαντας σκότωσε την εκπαιδεύτριά του



 
 

elephant_16-1-2011Σε στιγμή ηρεμίας και χωρίς να έχει επιθετική συμπεριφορά την σκότωσε με μια απλή κίνησή του.

Ο λόγος για ένα θηλυκό ελέφαντα, βάρους 3,5 τόνων και ύψους 2,5 μέτρων, που με μια απλή σπρωξιά συνέθλιψε την εκπαιδεύτριά του, την 33χρονη Στέφανι Τζέιμς, στον  τοίχο του αχυρώνα. 

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη σε ζωολογικό κήπο στην πολιτεία του Τεννεσί των  Ηνωμένων  Πολιτειών. Η εκπαιδεύτρια μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο  της περιοχής όπου και εξέπνευσε από εσωτερικά τραύματα.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου  η 26χρονη ελεφαντίνα, που ονομάζεται Έντι, δεν πρόκειται να τιμωρηθεί καθώς τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι επρόκειτο για ένα φοβερό δυστύχημα.

Η τραγωδία  σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, τη στιγμή που η άτυχη Στέφανι Τζέιμς, που εργαζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο ζωολογικό κήπο, εκτελούσε μικροδουλειές ρουτίνας στον αχυρώνα όπου βρίσκεται το κατάλυμα της Έντι.

«Σε αυτό το χρονικό σημείο δεν πιστεύουμε ότι πρόκειται για κακόβουλη πράξη ή μια επιθετική πράξη εκ μέρους Εντι, αλλά η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη στον αχυρώνα.», είπε ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις