Logo

Άμεση μετάφραση του βουλεύματος για τη Siemens ζητά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου



 
 

Xeni dhmhtriou 19-7-2016Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, με παραγγελία της προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας, Ισίδωρο Ντογιάκο, ζητά να διαβιβάσει άμεσα στο υπουργείο Εξωτερικών για μετάφραση το βούλευμα που αφορά την υπόθεση της Siemens. Σύμφωνα με την εντολή της κ. Δημητρίου, ο κ. Ντογιάκος...

θα πρέπει, αφού συννενοηθεί προηγουμένως με τους αρμοδίους του υπουργείου Εξωτερικών, να θέσει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της μετάφρασης σε δύο γλώσσες.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγες μέρες (14.7.2016), ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Παρασκευόπουλος, κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δύο αιτήσεις προκειμένου να επιταχυνθεί η εκδίκαση των δυο υποθέσεων της Siemens που αναβλήθηκαν επ' αόριστον.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι  ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Μπόμπολης, έθεσε στο αρχείο την αίτηση του πρώην στελέχους του ΟΤΕ και κατηγορούμενου για δωροδοκία, Γιώργου Καραπλή, που ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Α' Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για επ' αόριστον αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης της Siemens.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-7-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις