Logo

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου χρέωσε 228.000 ευρώ στους δημότες για εξαγορά καταδίκης του [βίντεο]



 
 

gavotsis 20-9-2016Το ποσό των 228.000 ευρώ, για την εξαγορά ποινής που είχε επιβληθεί στον ίδιο, χρέωσε στους δημότες του ο δήμαρχος Ωραιοκάαστρου, Αστέριος Γαβότσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» και όπως παραδέχθηκε ο ίδιος. Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, πριν από έξι χρόνια...

η Δικαιοσύνη είχε καταδικάσει τον Α. Γαβότση ως ηθικό αυτουργό για τις καταστροφές που είχαν προκαλέσει «αγανακτισμένοι» δημότες στο σπίτι όπου επρόκειτο να στεγαστεί ο ξενώνας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ψυχαργώς», ο οποίος θα φιλοξενούσε ψυχικά πάσχοντες που είχαν αποθεραπευτεί και βρίσκονταν στο στάδιο της επανένταξης.

Ο δήμαρχος - που έγινε γνωστός για την εκστρατεία του κατά της ένταξης προσφυγόπουλων στα σχολεία της περιοχής, αλλά και την προτροπή του σε δημότες "να ανοίξουν κεφάλια" - τιμωρήθηκε με εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 10 μηνών.

Ωστόσο, κατάφερε να εντάξει το ποσό της εξαγοράς στον προϋπολογισμό του δήμο Μυγδονίας (σ.σ.: αργότερα ενσωματώθηκε στον Δήμο Ωραιοκάστρου) και το ποσό πληρώθηκε τελικά από τους πολίτες.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Γαβότσης επιβεβαίωσε το δημοσίευμα και δικαιολόγησε τις ενέργειές του, λέγοντας οι πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε, τελέστηκαν στο πλαίσιο... των καθηκόντων του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-9-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις