Logo

Εμπρησμός σε χώρο πολιτισμού στα Χανιά



 
 

emprhsmos 28-10-2016Εμπρηστική επίθεση δέχτηκε ο χώρος πολιτισμού «Νεράιδες» στο χωριό Κοντοπούλα Κεραμειών, κοντά στα Χανιά. Από τη φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το εσωτερικό του χώρου. Στους... «καπεταναίους» της περιοχής αποδίδουν τον εμπρησμό οι ιδιοκτήτες του χώρου αναφέροντας ότι οι Νεράιδες μπήκαν...

εμπόδιο στις παράνομες πράξεις τους.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, από τον εμπρησμό καταστράφηκαν τα έπιπλα, ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, οι προβολείς αλλά και μία μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού ενώ από τη μανία των δραστών δεν γλίτωσαν ούτε τα είδη υγιεινής στις τουαλέτες του χώρου, το ντεπόζιτο νερού κτλ.

Στις Νεράιδες είχαν φιλοξενηθεί πρόσφατα σημαντικές εκδηλώσεις με μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και συναυλίες με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τον Δημήτρη Ζερβουδάκη, τον Μπάμπη Στόκα και άλλους.

Σε ανάρτηση των ιδιοκτητών του χώρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν: «Είναι προφανές ο,τι ενοχλήσαμε με την αθρόα προσέλευση του κόσμου στις δράσεις πολιτισμού, παραβιάσαμε το άβατο της περιοχής καθώς δεν αφήνουμε τους "καπεταναίους" της περιοχής να επιδίδονται ανενόχλητοι στις άνομες πράξεις τους».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-10-2016 από directNEWS.gr πηγή: efsyn.gr


Τελευταίες Ειδήσεις