Logo

Θεσσαλονίκη: Έβαλε φωτιά στο σπίτι για να κάψει το σύντροφό της [φωτο]



 
 

emprismos euaggelistria2 8-12-2016Δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό σχηματίστηκε σε βάρος μιας 46χρονης Ουαλής, η οποία έβαλε φωτιά στο σπίτι της, στην περιοχή Ευαγγελίστρια της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να κάψει τον σύντροφό της. Η 46χρονη συνελήφθη και νοσηλεύεται...

φρουρούμενη στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο, με ελαφρά εγκαύματα στα χέρια, ενώ ο 61 ετών Έλληνας σύντροφός της, νοσηλεύεται με εγκαύματα στο πρόσωπο και στα πόδια στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε γύρω στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα για πυρκαγιά που ξέσπασε στο ισόγειο διαμέρισμα, όπου ζει το ζευγάρι, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 23, ενώ έφτασε στο σημείο με δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες.

Ο 61χρονος άνδρας απεγκλωβίστηκε από το φλεγόμενο διαμέρισμα και διακομίστηκε με μονάδα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Η 46χρονη φέρεται ότι έβαλε φωτιά στα κλινοσκεπάσματα του συντρόφου της, μετά από καυγά και όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, εγκατέλειψε το διαμέρισμα από την πίσω πόρτα ενώ ο άντρας, ο οποίος είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι λόγω προβλμάτων υγείας, παρέμεινε εγκλωβισμένος.

Σύμφωνα με το thestival.gr, γείτονες κατέθεσαν ότι λίγη ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά ακούστηκαν φωνές από το διαμέρισμα, ενώ φαίνεται ότι το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά στο παρελθόν.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που το διαμέρισμα παραδίδεται στις φλόγες. Το ίδιο είχε συμβεί το περασμένο καλοκαίρι. Η Πυροσβεστική είχε αποφανθεί ότι και εκείνο το περιστατικό είχε προκληθεί από ανθρώπινη ενέργεια.

«Το ζευγάρι που μένει στο διαμέρισμα έχει συχνούς καβγάδες. Μία ώρα πριν το περιστατικό άκουσα φωνές. Η γυναίκα διαμαρτυρόταν στον σύντροφό της και φώναζε ότι θα κάψει το σπίτι» δήλωσε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ένας από τους περιοίκους.

Άλλοι γείτονες αναφέρουν ότι το ζευγάρι απασχολεί αρκετά συχνά την Αστυνομία με τους τσακωμούς του.

Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Άνω Πόλης - Αγίου Παύλου.

emprismos euaggelistria1 8-12-2016

emprismos euaggelistria2 8-12-2016

emprismos euaggelistria3 8-12-2016

emprismos euaggelistria4 8-12-2016

emprismos euaggelistria 8-12-2016

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-12-2016 από directNEWS.gr

 

 


Τελευταίες Ειδήσεις