Logo

Γιος πασίγνωστου τραγουδιστή εμπλέκεται σε κύκλωμα εκβιαστών



 
 

peripoliko 25-12-2016Ο γιος πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιστή, που είναι ιδιοκτήτης ενός γυμναστηρίου αλλά και μίας σχολής Τάε Κβο Ντο,  συνελήφθη από τις  διωκτικές αρχές, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε σπείρα εκβιαστών. Μαζί του συνελήφθησαν ο πεθερός του και ένας 49χρονος από την σχολή και το...

γυμναστήριο, οι οποίοι φέρονται να εκβίαζαν δύο μεσίτες, έναν εργολάβο και δύο αγοραστές ακινήτων.

Ο πεθερός του είναι μεσίτης και συνεργαζόταν με δύο εργολάβους, οι οποίοι κάποια στιγμή,  έδωσαν τη μεσιτία για δύο ακίνητα σε άλλους μεσίτες, που τα πούλησαν. Από το σημείο αυτό και μετά άρχισε η εκβιάση, καθώς μεσίτες, κατασκευαστές και αγοραστές, δέχονταν, κατά την αστυνομία, τηλεφωνήματα με απειλές προς τους ίδιους και τα παιδιά τους, αλλά και πως θα τους "έκαιγαν τα σπίτια".

Μάλιστα, ορισμένες από  τις απειλές φαίνεται πως έγιναν και πράξη, καθώς ένα από τα φερόμενα ως θύματα, είχε δει το αυτοκίνητό του να καταστρέφεται έπειτα από τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού.

Επίσης, η σπείρα είχε καταφέρει να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από δύο ακόμα πρόσωπα.

Ο 49χρονος που έκανε τα απειλητικά τηλεφωνήματα φέρεται να ενημέρωνε τηλεφωνικά και τον γιου του γνωστού τραγουδιστή, χωρίς αμφότεροι να γνωρίζουν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνταν.

Οι τρεις συλληφθέντες προσήχθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα την Παρασκευή, ενώ την Τρίτη αναμένεται να απολογηθούν σε ανακριτή.

Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται από την ασφάλεια αττικής.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-12-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις