Logo

Εγκατέλειψαν την Ουάσιγκτον οι 35 Ρώσοι διπλωμάτες που απελάθηκαν



 
 

russian embassy 1-1-2017Εγκατέλειψαν την Ουάσιγκτον οι  Ρώσοι διπλωμάτες που απελάθηκαν με απόφαση του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, όπως μεταδίδουν Ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, τα οποία επικαλούνται την πρεσβεία της Ρωσίας στην αμερικανική πρωτεύουσα. .Χαρακτηριστικά  το πρακτορείο ειδήσεων...

RIA Novosti, επικαλούμενο την υπηρεσία ενημέρωσης της πρεσβείας, μεταδίδει ότι: «Το αεροπλάνο απογειώθηκε, όλοι έχουν φύγει».

Ο πρόεδρος Ομπάμα διέταξε την απέλαση 35 Ρώσων διπλωματών υπόπτων για την άσκηση κατασκοπείας, ενώ επέβαλε περιορισμούς σε δύο ρωσικές υπηρεσίεςπληροφοριών, στον απόηχο της υπόθεσης των υποκλοπών κατά οργανισμών και προσώπων του Δημοκρατικού Κόμματος, στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016.

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν από την πλευρά του  αποφάσισε να μην προχωρήσει στην απέλαση Αμερικανικών διπλωματών από τη Μόσχα, δηλώνοντας ότι θα καθορίσει τη στάση του, επί τη βάσει των ενεργειών του Ντόναλντ Τραβμπ, εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του στις 20 Ιανουαρίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-1-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις