Logo

Ντοκουμέντο από το Μεξικό: Ένοπλος πυροβολεί Αμερικανό αξιωματούχο [βίντεο+φωτο]



 
 

mexico pyrovolismos aksiwmatouxou4 8-1-2017Άγνωστος άνοιξε πυρ εναντίον ενός αξιωματούχου στο αμερικανικό προξενείο στη Γκουανταλαχάρα στο δυτικό Μεξικό. Ο αξιωματούχος τραυματίστηκε από τις σφαίρες του αγνώστου και νοσηλεύεται  σε σταθερή κατάσταση όπως ανακοίνωσαν το Σάββατο οι Μεξικανικές αρχές. Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα...

την Παρασκευή το βράδυ στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Μεξικού, η οποία βρίσκεται στην Πολιτεία Χαλίσκο, όπου τα βίαια επεισόδια είναι συχνά. Το FBI  προσφέρει αμοιβή σε όποιον έχει πληροφορίες για την επίθεση.

Πηγή ανέφερε ότι ο αξιωματούχος δέχθηκε μια σφαίρα στο στήθος, ενώ ένας Μεξικανός αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε ότι το όνομα του θύματος είναι Κρίστοφερ Άσκροφτ.

Η πρεσβεία των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τις μεξικανικές αρχές για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ το FBI προσφέρει αμοιβή 20.000 δολαρίων για «κάθε πληροφορία που θα επιτρέψει τον εντοπισμό» του.

Το προξενείο των ΗΠΑ αανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook  ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο δράστης να περιμένει έως ότου το αυτοκίνητο του Αμερικανού αξιωματούχου φτάσει στις μπάρες ενός χώρου στάθμευσης προτού τον πυροβολήσει απευθείας και μετά τραπεί σε φυγή.

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό το κίνητρο του δράστη.

mexico pyrovolismos aksiwmatouxou1 8-1-2017

mexico pyrovolismos aksiwmatouxou2 8-1-2017

mexico pyrovolismos aksiwmatouxou3 8-1-2017

mexico pyrovolismos aksiwmatouxou4a 8-1-2017

mexico pyrovolismos aksiwmatouxou5 8-1-2017

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-1-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις