Logo

Στην «Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας» παραπέμπει το καλάσνικοφ της επίθεσης στα ΜΑΤ έξω από το ΠΑΣΟΚ



 
 

epithesh mat 11-1-2017"Μίλησε" το καλάσνικοφ που χρησιμοποίησε ο δράστης της ένοπλης επίθεσης, που σημειώθηκε την Τρίτη τα ξημερώματα, εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη, κατά την οποία τραυματίστηκε ένας 34χρονος ειδικός φρουρός. Όπως προκύπτει από τη βαλλιστική...

εξέταση το καλάσνικοφ παραπέμπει στην «Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας». 

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της  ΕΛ.ΑΣ, από τις εργαστηριακές εξετάσεις σε 3 κάλυκες φυσιγγίων καθώς και μεταλλικά θραύσματα βολίδων πυροβόλου όπλου, που βρέθηκαν στο χώρο ένοπλης επίθεσης, χθες το πρωί, κατά αστυνομικών που εκτελούσαν υπηρεσία στα κεντρικά γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ., επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 50, προέκυψε ότι το ίδιο πυροβόλο όπλο (πολεμικό τυφέκιο 7,62 mm Κalashnikov ) έχει χρησιμοποιηθεί και στις ακόλουθες περιπτώσεις:

-στην ένοπλη επίθεση, την 24 Μαΐου 2014, κατά των γραφείων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., στην ίδια ως άνω διεύθυνση και

-στην ένοπλη επίθεση την 31 Ιουλίου 2016 κατά του κτιρίου επί της οδού Φιλικής Εταιρείας 14, όπου στεγάζεται η Πρεσβεία του Μεξικό.

Την ευθύνη και για τις δύο αυτές επιθέσεις έχει αναλάβει με προκήρυξή της, η «Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας».  Η ίδια οργάνωση έχει αναλάβει την ευθύνη και για την επίθεση με χειροβομβίδα, πάλι εναντίον αστυνομικού, που φρουρούσε την γαλλική πρεσβεία, ο οποίος επίσης είχε τραυματιστεί ελαφρά στις 10 Νοεμβρίου 2015, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, απέναντι από την Βουλή. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-1-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις