Logo

Πάτρα: "Δώστε τα για υιοθεσία", η απάντηση της μητέρας που εγκατέλειψε τα κοριτσάκια της! [βίντεο+φωτο]



 
 

patra paidakia 19-1-2017Αδερφάκια είναι, τελικά, τα τρία μικρά κοριτσάκια, τα οποία την περασμένη Δευτέρα βρέθηκαν παρατημένα κοντά στο Καραμανδάνειο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας. Η αστυνομία εντόπισε αρχικά τον πατέρα τους, ο οποίος συνελήφθη...

και στη συνέχεια και τη μητέρα τους. 

Η εξέλιξη της ιστορίας είναι ασύλληπτη καθώς η μητέρα, που ήταν αυτή η οποία εγκατέλειψε τα παιδάκια, φέρεται τώρα να ζητά να δοθούν τα κοριτσάκια της για υιοθεσία:

'Όπως αναφέρθηκε στο  LiveNews την Πέμπτη, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 26χρονος πατέρας των παιδιών. Ο άνδρας είναι αλβανικής καταγωγής και εργάζεται σε αγροτικές καλλιέργειες στα Λεχαινα Ηλείας. Μάλιστα, μετά τη σύλληψή του πέρασε και αυτόφωρο γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο 26χρονος είχε αποκτήσει με την γυναίκα του τέσσερα παιδιά. Δηλαδή, εκτός από τα τρία κοριτσάκια που βρέθηκαν παρατημένα στην Πάτρα, έχουν μαζί και ένα αγοράκι.

patra paidakia2 19-1-2017

Πριν από ένα μήνα η μητέρα εγκατέλειψε τον πατέρα των παιδιών, για τα μάτια ενός άλλου άνδρα. Ο 26χρονος στην προσπάθειά του να την ξανακερδίσει, άφησε το αγοράκι στα Λεχαινά, πήρε τα τρία κοριτσάκια και τα πήγε στην πεθερά του στην Πάτρα.

Η πεθερά με τη σειρά της τηλεφώνησε στην μητέρα των μικρών και της είπε να πάει να πάρει τα παιδιά της.

patra paidakia3 19-1-2017

Η μητέρα πράγματι πήγε και  τα πήρε και στη συνέχεια τα παράτησε μόνα τους, στο σημείο όπου βρέθηκαν από περαστικούς!

Το τραγικότερο σημείο της υπόθεσης είναι ότι όταν οι αστυνομικοί  επικοινώνησαν με την μητέρα των παιδιών,  εκείνη φέρεται να τους είπε ότι "κάντε ό,τι θέλετε με τα παιδιά, εγώ βιώνω ένα νέο έρωτα, να τα δώσετε για υιοθεσία"

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα Πέμπτη ουδεις είχε αναζητήσει τα κοριτσάκια. που παραμένουν στο Καραμανδάνειο...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-1-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις