Logo

Επιστολή του Βασίλη Αλεξανδρή για τις ασφαλιστικές εισφορές των δικηγόρων



 
 

alexandris2-15-2-2017Επιστολή στον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιο Πετρόπουλο για παράταση της προθεσμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών του 2016 έστειλε ο πρόεδρος του ΔΣΑ και της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας Βασίλης Αλεξανδρής...

Όπως αναφέρει ο κ. Αλεξανδρής, «λόγω της υποχρέωσης ταυτόχρονης καταβολής, τόσο των εισφορών του παρελθόντος έτους, όσο και των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών σύμφωνα με το νόμο 4387/2016, παρακαλούμε όπως προβλεφθεί η δυνατότητα καταβολής των ως άνω ασφαλιστικών εισφορών σε τουλάχιστον 12 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση για τους ασφαλισμένους».

Στην επιστολή του, ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων των δικηγορικών Συλλόγων της χώρας επισημαίνει ακόμη ότι «επειδή η προβλεπόμενη καταληκτική προθεσμία καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών του περασμένου έτους, ήτοι η 28η Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους, πλησιάζει, παρακαλούμε όπως επισπευστεί η παράταση της προθεσμίας καταβολής των ασφαλιστικών αυτών εισφορών, όπως κατά πάγια πρακτική συνέβαινε επί σειρά ετών με πρωτοβουλία του Ταμείου Νομικών (ΤΑΝ) και με σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Εργασίας».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-2-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις