Logo

Την απειλή της απόλυσης αντιμετωπίζουν αστυνομικοί που έκαναν σεξ σε περιπολικό [βίντεο+φωτο]



 
 

astynomikoi1 26-2-2017Το ενδεχόμενο να τιμωρηθούν σε αυστηρές πειθαρχικές ποινές αντιμετωπίζουν δύο αστυνομικοί στην Αργεντινή, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τους δείχνει να κάνουν σεξ μέσα σε περιπολικό. Η γυναίκα φαίνεται αρχικά να επιχειρεί να σταματήσει την καταγραφή της σεξουαλικής πράξης από το κινητό του άνδρα...

Στη συνέχεια, δέχεται την κινηματογράφιση, που δείχνει ότι το ζευγάρι δεν σταματά τα χάδια ακόμα και όταν φθάνει σήμα για να σπεύσουν σε μία σκηνή εγκληματος (ληστεία).

Η γυναίκα, συγκεκριμένα,  παρά το σήμα συνεχίζει να σηκώνει τη μπλούζα του συντρόφου της στην οποία αναγράφεται η φράση Core Durability and Strength (Πυρήνας Ανθεκτικότητας και Αντοχής).

Όπως επισημαίνει η Daily Mail άγνωστο παραμένει πως το επίμαχο βίντεο διέρρευσε στη δημοσιότητα. Πάντως μετά τη δημοσιοποίηση ξεκίνησε έρευνα για το περισστατικό, καθώς το ζευγάρι προδόθηκε από το σήμα το οποίο υπάρχει στο μανίκι του ρούχου που φοράει η γυναίκα. Από το σήμα τατοποιήθηκε η μονάδα στην οποία υπηρετούν η γυναίκα και ο άνδρας.

astynomikoi2 26-2-2017

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι το ζευγάρι υπηρετεί στην αστυνομία της πόλης Ροζάριο, της πόλης, δηλαδή, στην οποία γεννήθηκε ο Λιονέλ Μέσι.

astynomikoi3 26-2-2017

 astynomikoi4 26-2-2017

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-2-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις