Logo

Στη Βουλή θα διαβιβαστεί η δικογραφία για το Noor 1



 
 

Μέσα στις προσεχείς ημέρες διαβιβάζεται στη Βουλή  η δικογραφία που έχει σχηματιστεί με αφορμή τις καταγγελίες του ισοβίτη για την υπόθεση του Noor1 Ευθύμιου Γιαννουσάκη, καθώς και του εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφορικά με τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον έγκλειστο ισοβίτη. Η διαβίβαση του εν λόγω φακέλου στη Βουλή θα γίνει στο πλαίσιο των διατάξεων του νόμου περί ευθύνης υπουργών που επιβάλλει την άμεση (αμελητί) διαβίβαση όλων των στοιχείων στη Βουλή όταν υπάρχει εμπλοκή κυβερνητικών στελεχών. 

Στο μεταξύ, η Εισαγγελία Εφετών Πειραιά συνεχίζει την έρευνά της για τα καταγγελλόμενα, σε σχέση με τα εμπλεκόμενα μη πολιτικά πρόσωπα, υπό την εποπτεία του εισαγγελέα εφετών, Παναγιώτη Μπρακουμάτσου. Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας θα κληθεί για κατάθεση ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης, προκειμένου να ξεκαθαρίσει, επιτέλους, ποιες από τις καταγγελίες του είναι βάσιμες:αυτές στις οποιες καταγγελλει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ή οι όψιμες περί πιέσεων που φέρεται να δέχθηκε για να εμπλέξει τον κ. Μαρινάκη στην υπόθεση του Noor 1. 

Παράλληλα, διερευνώνται οι τυχόν πειθαρχικές ευθύνες της  εισαγγελέως κ. Τζίβα, Και αυτή η έρευνα διενεργείται με αφορμή αντικρουόμενες καταγγελίας του ισοβίτη Γιαννουσάκη 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-6-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις