Logo

Λαμία: Σε σοβαρή κατάσταση μωρό 18 μηνών από ναρκωτικά



 
 

Ένα απίστευτο περιστατικό με θύμα ένα αγοράκι 18 μηνών εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στο Αυλάκι Στυλίδας. Το μωρό εισήχθη στο Νοσοκομείο Λαμίας σε ημικωματώδη κατάσταση συνοδευόμενο από την ανήλικη μητέρα του, η οποία είναι 17 ετών. 

Όπως αναφέρει το  lamiareport.gr, στη συνέχεια  αποκαλύφθηκε ότι το μωρό είχε καταπιεί ναρκωτικό χάπι της ουσίας «Βουλμπεγκάλ» και η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Η Ασφάλεια μετέβη στο σπίτι όπου διαμένει η 17χρονη μαζί με τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της και τη μητέρα της. Στο σπίτι, όπου διαμένει και ένας 23χρονος χρήστης ναρκωτικών ουσιών με τον οποίο συζεί η 17χρονη, βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς, αλλά και τα επίμαχα χάπια που φέρεται να πήρε το μωρό.

Το σημείο στο οποίο  βρίσκονταν όλες αυτές οι ναρκωτικές ουσίες, δεν μπορούσε να φτάσει το μωρό και σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μητέρα της ανήλικης το χάπι το έδωσε στο αγοράκι ο 23χρονος προκειμένου να τον αφήσει ήσυχο γιατί γκρίνιαζε!

Η γιαγιά ισχυρίστηκε, επίσης, ότι  ο 23χρονος θέλει να βγάλει από τη μέση και τα τρία παιδιά της 17χρονης, που είναι από άλλον πατέρα.

Το 18 μηνών αγοράκι μεταφέρθηκε, τελικά, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», καθώς το απόγευμα της Τρίτης  υποτροπίασε και η κατάστασή του είναι σοβαρή.

Οι διωκτικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της 17χρονης μητέρας και του 23χρονου, που αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία που  σχηματίστηκε σε βάρος των δύο συλληφθέντων περιλαμβάνει αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-8-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις