Logo

Ο πατέρας προσπάθησε να στραγγαλίσει την κόρη του πριν βάλει φωτιά στο σπίτι τους στην Πετρούπολη



 
 

Ένα οικογενειακό δράμα εκτιλυσσόταν στο διαμέρισμα της Πετρούπολης από το οποίο την Τετάρτη  οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις τους, έναν 55χρονο και την 18χρονη κόρη του, μετά από φωτιά που είχε εκδηλωθεί.

Η 18χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Γύρω από το λαιμό της, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν  σημάδια από δάχτυλα, εύρημα που  επιβεβαιώνει τις αρχικές υποψίες των αστυνομικών ότι ο πατέρας επιχείρησε να την στραγγαλίσει την κόρη του πριν βάλει φωτιά στο διαμέρισμα προκειμένου να την κάψει.

Αστυνοικές πηγές αναφέρουν ότι ο  55χρονος είναι ψυχικά διαταραγμένο άτομο και είχε νοσηλευτεί δύο φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο πατέρα της 18χρονης εξοργίστηκε όταν διάβασε  ένα μήνυμα που είχε στείλει από το κινητό της η κοπέλα προς την μητέρα της στο οποίο της έλεγε «Μαμά μην γυρίσεις, ο μπαμπάς δεν αλλάζει». Ο 55χρονος τότε επιτέθηκε στην κόρη του και επιχείρησε να την πνίξει και μετά να την κάψει.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-8-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις