Logo

ΗΠΑ: Πόρσε έπεσε πάνω σε πλήθος τραυματίζοντας 11 άτομα [βίντεο+φωτο]



 
 

Ατύχημα σημειώθηκε σε σόου αυτοκινήτων που πραγματοποιήθηκε στο Μπόιζι του Αϊντάχο των ΗΠΑ, όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές αλλοφροσύνης και πανικού όταν μία Πόρσε έπεσε πάνω σε πλήθος  θεατών.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο οδηγός του οχήματος επιτάχυνε αποχωρώντας από το σόου και έχασε τον έλεγχο πέφτωντας πάνω στο πλήθος, που είχε συγκεντρωθεί στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 11 άτομα.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα, που μετέφεραν τουλάχιστον έξι από αυτούς σε νοσοκομεία και άλλοι δύο μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά οχήματα. 

Τυχερός ήταν ο Τομ Γουίκς, ο οποίος παρακολουθούσε το σόου με τον 12χρονο γιο του, καθώς λίγο πριν πέσει η Πόρσε στο πεζοδρόμιο είχε μετακινηθεί κάποια μέτρα πιο πέρα.  

«Ο γιος μου κι εγώ ήμασταν οι τελευταίοι που δεν χτύπησε. Υπήρχε μία ομάδα παιδιών ακριβώς μπροστά μας και τα χτύπησε όλα», δήλωσε στο Associated Press ο κ. Γουίκς, ο οποίος συνεχιζοντας περιέγραψε τρομακτικές σκηνές. Ανέφερε ότι είδε το αυτοκίνητο να πετά έναν νεαρό, ο οποίος προσγειώθηκε ακριβώς μπροστά στον ίδιο και τον γιο του.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας, ο Τζάστιν Κινγκ είπε: «Άκουγες τα ουρλιαχτά. Έβλεπες παπούτσια ανθρώπων να πετάγονται. Οι περισσότεροι που τραυματίστηκαν φαίνονταν να έχουν σπασμένα πόδια. Ο κόσμος έτρεξε γρήγορα να προσφέρει βοήθεια».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-9-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις