Logo

Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στις πορείες για τον Παύλο Φύσσα [βίντεο+φωτο]



 
 

Επεισόδια με μολότοφ, χημικά και τραυματίες σημειώθηκαν τη Δευτέρα στις πορείες μνήμης για τον Παύλο Φύσσα που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Πάτρα με αφορμή τη συμπληρωση τεσσάρων ετών από τη δολοφονία του. 

Πειραιάς

Οδοφράγματα, φωτιές που έστησαν και άναψαν, αντίστοιχα στον Πειραιά άγνωστοι που πέταξαν όμβες μολότοφ και πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις. 

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών και η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική στους δρόμους της Δραπετσώνας, ιδίως στις οδούς Μακρυγιάννη, Εθνικής Αντιστάσεως και Αγίου Δημητρίου. Στα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο.

Η επίθεση σε τηλεοπτικό συνεργείο

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στον "Ευαγγελισμό" ο  δημοσιογράφος Χρήστος Μαζανίτης, καθώς και ένας οπερατέρ.

Θεσσαλονίκη

Επεισόδια, μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών, σημειώθηκαν και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τους πρώτους να προκαλούν φθορές σε βιτρίνες καταστημάτων στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Βενιζέλου.

Οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ώστε να απομακρύνουν το πλήθος

Πάτρα

Κουκουλοφόροι που συμμετείχαν στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων και έγραψαν συνθήματα σε τοίχους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-9-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις