Logo

Δολοφόνησαν τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο [βίντεο+φωτο]



 
 

Μέσα στο δικηγορικό του γραφείο που βρίσκεται επί της οδού  Ασκληπιού 154 στην Αθήνα, βρέθηκε δολοφονημένος, την Πέμπτη στις 7:10 το βράδυ ο γνωστός δικηγόρος Αθηνών, Μιχάλης Ζαφειρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα τα οποία είχαν ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, χτύπησαν το κουδούνι του γραφείου του ως πελάτες και ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, και ένας συνεργάτηες του άνοιξε την πόρτα. Οι δύο δράστες που φέρεται να είχαν ρανεβού μαζί του - δίνοντας προφανώς ψεύτικα στοιχεία- μπήκαν στη αίθουσα συσκέψεων και μόλις μπήκε ο 52χρονος δικηγόρος τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ στον αριστερό πνεύμονα.  Μέσα στον πανικό που ακολούθησε οι δράστες κατάφεραν να διαφύγου από το σημείο.

Ο συνεργάτης του σε κατάσταση σοκ, ενώ ένοικοι του κτηρίου ειδοποίησαν την Άμεση Δράση και αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο απέκλεισαν αμέσως την περιοχή. 

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν γιος του αείμνηστου πρώην βουλευτή της ΝΔ Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου και αδελφός του πρώην δημάρχου Χαλανδρίου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου.

Την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης ζήτησε ο πρωθυπουργός

Μόλις έγινε γνωστή η δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Κ. Μητσοτάκης : Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου

Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου. Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. και πολύ καλός φίλος αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-10-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις