Logo

Σοκάρει η αποκάλυψη του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη: Ίσως πήρα κούρσα τον δολοφόνο της κόρης μου [βίντεο]



 
 

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, που καταθέτει σήμερα Κυριακή στις αρχές,  προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με το που βρισκόταν και τι έκανε την Τετάρτη και συγκεκριμένα τη στιγμή της άγριας δολοφονίας της κόρης του.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha επανέλαβε πως τη στιγμή που η εφοριακές έπεφτε νεκρή από  τις 14 μαχαιριές του δράστη εκείνος βρισκόταν έξω από το Β΄ νεκροταφείο, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια για πρώτη φορά ότι λίγη ώρα μετά επιβίβασε στο ταξί του έναν άνδρα που σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν «νορμάλ» .

Χαρακτηριστικά είπε: «Πήρα έξω από το νεκροταφείο έναν τύπο γύρω στα 30-35, ήταν αλαφιασμένος. Δεν ξέρω εάν είχε σχέση ο άνθρωπος αλλά μπήκε μέσα στο αμάξι και δεν μου φάνηκε νορμάλ» . Πρόσθεσε, μάλιστα,  πως ο άνδρας κατά τη διάρκεια της διαδρομής με προορισμό το κέντρο της Αθήνας δεν μιλούσε και φαινόταν σκεπτικός.

«Αυτό που σκέφτομαι συνέχεια είναι μήπως ήταν αυτός που μου είχε σκοτώσει το παιδί και εγώ τον πήρα κούρσα», κατέληξε. 

Τι αποκάλυψε η θεία της  Δώρας Ζέμπερη για τον πατέρα της

Εξίσου συγκλονιστικά είναι τα όσα ανέφερε η θεία της 32χρονης εφοριακού, μιλώντας το Σάββατο στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Η θεία της Δώρας, συγκεκριμένα, είπε: «Το μυαλό μου την πρώτη φορά, και τρελάθηκα, πήγε ότι μπορεί να καθάρισαν το παιδί από την πλευρά του αδελφού μου που χρωστά σε όλο τον κόσμο. Και ότι μπορεί να το έκανε κάποιος για εκδίκηση. Την Θεοδώρα, που ήταν η πιο μεγάλη την εκβίαζε ψυχολογικά να του κάνει αυτό που ήθελε αυτός. Τα δάνεια… το παιδί του το χρέωνε, χωρίς να το σκέφτεται. Είχε δανειστεί από όλο τον κόσμο λεφτά και είχε παίξει χρηματιστήριο για να γίνει πλούσιος. Και τα έχασε όλα. Όλος ο κόσμος αυτός μετά, τον κυνηγάει. Το κορίτσι του είχε πάρει ένα σωρό δάνεια γιατί της έλεγε "αν δεν υπογράψεις να μου πάρεις ένα δάνειο γιατί χρωστάω θα πάρω τα παιδιά να τα πάω στο ίδρυμα". Και η Θεοδώρα η καημένη υπέγραφε».

Συμπλήρωσε για τον πατέρα ότι: «Του έστελνε κρυφά και φαγητό» είπε η γυναίκα, και ξέσπασε: «Να βρεθεί ο ένοχος, να μπορούσα να τον σκοτώσω. Αλλά δεν μπορώ να σκοτώσω ούτε μυρμήγκι», ενώ αναφερόμενη στον πρώην σύντροφο της Δώρας Ζέμπερη, υποστήριξε: «Ζήλευε που πήγαινε στον τάφο του φίλου της» είπε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-10-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις