Logo

Σύλληψη του τραγουδιστή, Κώστα Δόξα, στις ΗΠΑ



 
 

«Είχα κλείσει κάποιες εμφανίσεις στην Αμερική, να πάω να τραγουδήσω, αλλά αυτός που διοργάνωσε τις συναυλίες, που μου είχε πει ότι έβγαλε επαγγελματική βίζα, μου είπε ψέματα».

Με αυτά τα λόγια ο Κώστας Δόξας αποκάλυψε στην εκπομπή του Alpha, Happy Day, και αποκάλυψε ότι συνελήφθη στις ΗΠΑ γιατί δεν είχε βίζα. 

Ο τραγουδιστής συνεχίζοντας να διηγείται την περιπέτειά του είπε: 

«Μας κράτησαν σε ένα κελί για να μας απελάσουν 21 ώρες! Ήταν πολύ ωραία! Ήμασταν σε ένα κελί με ακόμη έξι άτομα. Είναι όπως το βλέπεις στις ταινίες, δεν είχε πόρτα η τουαλέτα ήταν μέσα. Ήμουν εγώ και ο μουσικός μου, ένας από τη Ζάμπια, ένας από το Πακιστάν, ένας από τη Βενεζουέλα, ένας από την Κροατία, ένας Μεξικανός και ένας Ισπανός. Μου φέρθηκαν σαν να είμαι ένας άνθρωπος που του άξιζε η απέλαση!», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής και κατέληξε: «Θα κινηθώ νομικά σε αυτό το θέμα. Αυτός ο άνθρωπος είχε κατεβάσει ό,τι είχε σχέση με αυτή τη συναυλία. Το έκανε γιατί θεώρησε ότι θα μπω κάπως και δεν θα πλήρωνε τους φόρους που θα έπρεπε να πληρώσει. Μας κόλλησαν στον τοίχο, στηθήκαμε, μας πιάσανε από κάτω όλα τα σημεία κανονικά, μας βγάλανε τα παπούτσια και τα κορδόνια».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-10-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις