Logo

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη στη Βούλα - Έφυγαν με λεία «μαμούθ»



 
 

Με λεία «μαμούθ», στην οποία περιλαμβάνονται μετρητά και χρυσαφικά, έφυγαν από το σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη οι δράστες που διέρρηξαν τη μονοκατοικία του πρώην ποδοσφαιριστή στην περιοχή της Βούλας.  

Όπως έγινε γνωστό, την ώρα της κλοπής δεν ήταν κανένας στο σπίτι και διερευνητέο είναι πως οι διαρρήκτες κατάφεραν να φθάσουν μέχρι το σημείο που ο πολύ γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής είχε φυλαγμένα τα κοσμήματα, τα όποια μάλιστα είναι και μεγάλης αξίας που μπορεί να υπερβαίνει και τα  200.000 ευρώ. 

Αστυνομικοί που έφθασαν στη μονοκατοικία το πρωί της Κυριακής συλλέγουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και παράλληλα επιχειρούν να μιλήσουν με πρόσωπα που έχουν πρόσβαση στο σπίτι..

Πιθανολογείται ότι οι δράστες διέρρηξαν την μονοκατοικία μετάξύ 19:00 και 20:00 το βράδυ του Σαββάτου. Όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους οι  Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή διαπίστωσαν έντρομοι πως είχε παραβιαστεί! 

 Εξετάζεται το ενδεχόμενοι οι δράστες να μπήκαν στο σπίτι  ίσως από κάποιο ανασφάλιστο παράθυρο.

Αυτό που προβληματίζει την αστυνομία είναι ότι πριν δύο ημέρες και δύο ποδοσφαιριστές που διαμένουν σε συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα έγιναν στόχος διαρρηκτών, οι οποίοι τους άρπαξαν χρήματα και ρολόγια. 

Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες μπήκαν στα σπίτια των Ομάρ Ελαμπντελαουί και Οτζίτζα Οφόε, αρπάζοντας χρήματα, κοσμήματα και ρούχα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-11-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις