Logo

Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι στην Κηφισιά και πυροβόλησαν τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη [βίντεο]



 
 

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης,  όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του στην Κηφισιά, τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας, τον πυροβόλησαν πισώπλατα και τον χτύπησαν στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες κατάφεραν να μπουν στη μονοκατοικία από το ισόγειο και αφού πρώτα έψαξαν τον χώρο, στη συνέχεια ανέβηκαν στον πρώτο όροφο. Προφανώς, τις κινήσεις τους άκουσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και τότε ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι ήταν επίσης, η γυναίκα του αλλά και τα δυο του παιδιά.

Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς" και σύμφωνα με τους γιατρούς, ο επιχειρηματίας, έχει χάσει πάρα πολύ αίμα, ενώ ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, δίνουν μάχη στο χειρουργείο για να μπορέσουν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του καθώς έχει υποστεί "τραυματισμό πολλαπλών οργάνων".

Συγκεκριμένα, ο 52χρονος, έχει τραύματα στον κορμό αλλά και τον μηρό από πυροβόλο όπλο, ενώ είναι τραυματισμένος και στο κεφάλι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-4-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις