Logo

Καρέ – καρέ η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας ρεπόρτερ σε ζωντανή σύνδεση [βίντεο+φωτο]



 
 

Την εν ψυχρώ δολοφονία ενός φωτορεπόρτερ κατά τη διάρκεια ζωνανής αναμετάδοσης αντικυβερνητικών ταραχών σε περιοχή της Νικαράγουα έχει καταγράψει ένα βίντεο που κάνει την Κυριακή το γύρο του Διαδικτύου.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Μπλούφιλντς, στις νότιες ακτές της χώρας. Ο φωτορεπόρτερ, Άνχελ Γκαχόνα (Angel Gahona), περιέγραφε εικόνες ενός κατεστραμμένου μηχανήματος αυτόματης ανάληψης μετρητών καθώς βιντεοσκοπούσε με το τηλέφωνό του, ενώ ένας εικονολήπτης βιντεοσκοπούσε την όλη σκηνή πίσω του.

Ο Άνχελ Γκαχόνα σταμάτησε τον απευθείας σχολιασμό του, μέσω Facebook, όταν δέχθηκε ένα πυροβολισμό στο κεφάλι και έπεσε αιμόφυρτος στα σκαλιά ενός κτηρίου.

Πολλοί άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά έσπευσαν να βοηθήσουν τον φωτορεπόρτερ, για τον οποίο τα τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι υπέκυψε στα τραύματά του.

Μέχρι αυτή τη στιγμή ούτε ο Ερυθρός Σταυρός, ούτε οι αρχές στη Νικαράγουα ήταν σε θέση να απαντήσουν σχετικά με τις λεπτομέρειες του συμβάντος.

Άγνωστο παραμένει ποιος πυροβόλησε τον δημοσιογράφο, ενώ ένας συνάδελφός του  δήλωσε στην τοπική εφημερίδα La Prensa ότι μόνον η αστυνομία και ομάδες που αντιμάχονταν τους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές ήταν οπλισμένοι στην περιοχή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-4-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις